Apa sing diarani keuangan

Keuangan minangka istilah sing jembar sing nggambarake kegiatan sing ana gandhengane karo perbankan, leverage utawa utang, kredit, pasar modal, dhuwit, lan investasi. Intine, keuangan minangka manajemen dhuwit lan proses entuk dana sing dibutuhake. Keuangan uga kalebu pengawasan, nggawe, lan sinau babagan dhuwit, perbankan, kredit, investasi, aset, lan kewajiban sing nggawe sistem finansial.

Law & More B.V.