Apa hukum perusahaan

Hukum perusahaan (uga dikenal minangka hukum bisnis utawa hukum perusahaan utawa kadang ukum perusahaan) minangka badan hukum sing ngatur hak, hubungan, lan tumindak wong, perusahaan, organisasi lan bisnis. Istilah kasebut nuduhake praktik hukum sing ana hubungane karo perusahaan, utawa kanggo teori perusahaan.

Law & More B.V.