Apa hukum perusahaan

Hukum perusahaan (uga dikenal minangka hukum bisnis utawa hukum perusahaan utawa kadang ukum perusahaan) minangka badan hukum sing ngatur hak, hubungan, lan tumindak wong, perusahaan, organisasi lan bisnis. Istilah kasebut nuduhake praktik hukum sing ana hubungane karo perusahaan, utawa kanggo teori perusahaan.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.