Apa sing diarani LLC

Perusahaan tanggung jawab winates (LLC) minangka wangun tartamtu saka perusahaan winates pribadi. LLC minangka jinis struktur bisnis sing nganggep pemilik kaya mitra nanging menehi pilihan supaya kena pajak kaya perusahaan. Bentuk bisnis iki ngidini fleksibilitas kepemilikan lan manajemen. Sawise pamilik mutusake kepiye pengin dipungut pajak, dikelola, lan diatur, dheweke bakal menehi kabeh babagan kesepakatan operasi. LLC umume digunakake ing AS.

Law & More B.V.