Apa sing diarani LLC

Perusahaan tanggung jawab winates (LLC) minangka wangun tartamtu saka perusahaan winates pribadi. LLC minangka jinis struktur bisnis sing nganggep pemilik kaya mitra nanging menehi pilihan supaya kena pajak kaya perusahaan. Bentuk bisnis iki ngidini fleksibilitas kepemilikan lan manajemen. Sawise pamilik mutusake kepiye pengin dipungut pajak, dikelola, lan diatur, dheweke bakal menehi kabeh babagan kesepakatan operasi. LLC umume digunakake ing AS.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.