Apa sing diarani wiwitan

Wiwitan istilah nuduhake perusahaan ing tahap operasi pisanan. Startup didegake dening siji utawa luwih wirausahawan sing pengin nggawe produk utawa layanan sing dipercaya bakal ana kebutuhan. Perusahaan-perusahaan kasebut umume diwiwiti kanthi biaya larang lan penghasilan winates, mula padha golek modal saka macem-macem sumber kayata kapitalis ventura.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.