Apa sing diarani wiwitan

Wiwitan istilah nuduhake perusahaan ing tahap operasi pisanan. Startup didegake dening siji utawa luwih wirausahawan sing pengin nggawe produk utawa layanan sing dipercaya bakal ana kebutuhan. Perusahaan-perusahaan kasebut umume diwiwiti kanthi biaya larang lan penghasilan winates, mula padha golek modal saka macem-macem sumber kayata kapitalis ventura.

Law & More B.V.