Apa sing diarani waralaba

Waralaba minangka salah sawijining bisnis ing endi sing duwe waralaba (pemilik merek lan perusahaan induk) nawakake wirausaha kesempatan kanggo mbukak cabang bisnis dhewe.

Law & More B.V.