Apa sing dadi pengacara perusahaan

Pengacara perusahaan minangka pengacara sing kerja ing lingkungan perusahaan, biasane makili bisnis. Pengacara perusahaan bisa dadi pengacara transaksional, sing tegese mbantu nulis kontrak, ngindhari proses litigasi, lan ora nindakake tugas legal ing mburi layar. Litigator uga bisa dadi pengacara perusahaan; pengacara iki makili perusahaan ing tuntutan ukum, bisa uga nuntut tuntutan hukum marang wong sing wis nindakake pelanggaran perusahaan utawa mbela perusahaan kasebut yen digugat.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.