Apa sing dadi pengacara perusahaan

Pengacara perusahaan minangka pengacara sing kerja ing lingkungan perusahaan, biasane makili bisnis. Pengacara perusahaan bisa dadi pengacara transaksional, sing tegese mbantu nulis kontrak, ngindhari proses litigasi, lan ora nindakake tugas legal ing mburi layar. Litigator uga bisa dadi pengacara perusahaan; pengacara iki makili perusahaan ing tuntutan ukum, bisa uga nuntut tuntutan hukum marang wong sing wis nindakake pelanggaran perusahaan utawa mbela perusahaan kasebut yen digugat.

Law & More B.V.