Apa sing diarani bisnis

Bisnis minangka tembung liya kanggo perusahaan. Perusahaan nggawe kegiatan komersial sing tujuane entuk bathi kanthi adol lan nyedhiyakake barang utawa jasa.

Law & More B.V.