ING Mbutuhake Pengacara Eropa (EU)?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Ukum Eropa (UE)
/

Ukum Eropa (UE)

Walanda minangka negara anggota Uni Eropa. Ing pirang-pirang bidang, undang-undang Walanda dijupuk saka undang-undang Eropa. Uga, undang-undang UE bisa ditrapake langsung ing Walanda. Minangka asil iki, ana kemungkinan gedhe yen perusahaan diadhepi karo undang-undang UE.

Ing Uni Eropa, diadegake papat kabebasan: gerakan bebas wong, barang, jasa lan modal. Negara ora diidini campur tangan kanthi diskriminatif. Papat kabebasan kasebut luwih rinci babagan arahan lan peraturan sing beda. Law & More bisa menehi saran yen ana pitakonan babagan penerapan arahan lan peraturan utawa babagan hubungane hukum Walanda lan ukum UE.

Kajaba iku, perusahaan ora diidini mbatesi, ngganggu utawa ngapusi persaingan ing Uni Eropa. Kesepakatan karo pesaing lan perjanjian agensi lan distribusi kudu ditliti, supaya ora nglanggar undang-undang UE. Spesialis ing Law & More duwe ilmu paling anyar babagan undang-undang UE; dheweke bisa mbantu nyusun kontrak lan proses proses hukum. Tim kita uga kasedhiya ing layanan sampeyan nalika sampeyan lagi urusan karo pengambilalihan gedhe utawa penggabungan sing kalebu undang-undang UE.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Ora ana mental sing ora becik 

Tim saka Law and More pro-aktif mikir babagan solusi kanggo para klien lan bakal ngerteni aspek legal ing sawijining kahanan. Kabeh yaiku babagan inti masalah lan ngatasi kanthi efisien. Amarga mentalitas sing dudu lan pengalaman sing wis pirang-pirang taun, klien bisa melu keterlibatan sing cedhak lan dhukungan legal sing efisien.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.