Ukum Eropa (UE)

Walanda minangka negara anggota Uni Eropa. Ing pirang-pirang bidang, undang-undang Walanda dijupuk saka undang-undang Eropa. Uga, undang-undang UE bisa ditrapake langsung ing Walanda. Minangka asil iki, ana kemungkinan gedhe yen perusahaan diadhepi karo undang-undang UE.

Ing Uni Eropa, diadegake papat kabebasan: gerakan bebas wong, barang, jasa lan modal. Negara ora diidini campur tangan kanthi diskriminatif. Papat kabebasan kasebut luwih rinci babagan arahan lan peraturan sing beda. Law & More bisa menehi saran yen ana pitakonan babagan penerapan arahan lan peraturan utawa babagan hubungane hukum Walanda lan ukum UE.

Kajaba iku, perusahaan ora diidini mbatesi, ngganggu utawa ngapusi persaingan ing Uni Eropa. Kesepakatan karo pesaing lan perjanjian agensi lan distribusi kudu ditliti, supaya ora nglanggar undang-undang UE. Spesialis ing Law & More duwe ilmu paling anyar babagan undang-undang UE; dheweke bisa mbantu nyusun kontrak lan proses proses hukum. Tim kita uga kasedhiya ing layanan sampeyan nalika sampeyan lagi urusan karo pengambilalihan gedhe utawa penggabungan sing kalebu undang-undang UE.

Ora ana mental sing ora becik 

Tim saka Law and More pro-aktif mikir babagan solusi kanggo para klien lan bakal ngerteni aspek legal ing sawijining kahanan. Kabeh yaiku babagan inti masalah lan ngatasi kanthi efisien. Amarga mentalitas sing dudu lan pengalaman sing wis pirang-pirang taun, klien bisa melu keterlibatan sing cedhak lan dhukungan legal sing efisien.

kontak

Yen ana masalah utawa yen sampeyan duwe masalah babagan Hukum Eropa, aja bebas hubungi mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More liwat [email dilindhungi], utawa mr. Maxim Hodak, pengacara ing Law & More liwat [email dilindhungi], utawa nelpon +31 (0) 40-3690680.

Law & More B.V.