Minangka perusahaan, sampeyan bisa uga nemoni hukum lingkungan yen sampeyan kudu ngatasi gas, pembuangan bahan sampah utawa kontaminasi lemah utawa banyu. Sampeyan bisa uga kudu tundhuk karo rencana zoning lan ijin lingkungan. Nalika tumindak ing ukum umum, sampeyan uga bisa mikirake emisi amonia dening peternakan. Pamrentah nyoba nyegah polusi lan nglindhungi kualitas lemah, udhara lan banyu kanthi cara undang-undang lingkungan.

MENYANGSA UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG?
DAPAT ING KONTAK DENGAN LAW & MORE

Hukum Lingkungan

Minangka perusahaan, sampeyan bisa uga nemoni hukum lingkungan yen sampeyan kudu ngatasi gas, pembuangan bahan sampah utawa kontaminasi lemah utawa banyu. Sampeyan bisa uga kudu tundhuk karo rencana zoning lan ijin lingkungan. Nalika tumindak ing ukum umum, sampeyan uga bisa mikirake emisi amonia dening peternakan. Pamrentah nyoba nyegah polusi lan nglindhungi kualitas lemah, udhara lan banyu kanthi cara undang-undang lingkungan. Aturan iki ditrapake umpamane ing Undhang-undhang Manajemen Lingkungan, UU Umum kanggo UU Undang-Undang Lingkungan lan wiwit taun 2021 ing Undhang-undhang Lingkungan. Penguatkuasaan hukum lingkungan kasebut ditindakake ing hukum administratif Walanda, hukum pidana lan sipil. Inspektur saka Kamentrian Perumahan, Perencanaan Spatial lan Lingkungan (VROM) mriksa lan mriksa perusahaan kanggo netepi hukum lan peraturan kasebut.

Menu cepet

Sampeyan bisa ngontak Law & More kanggo informasi luwih lengkap babagan:

• Regulasi kegiatan konstruksi lan industri
• Perlindhungan alam lan malang
• Perencanaan spasial lan kabijakan propinsi
• Ijin lingkungan lan rencana zoning
• Tanggung jawab lingkungan

Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan hukum babagan iki? Sampeyan bisa hubungi kita kanggo menehi saran legal lan pitulung legal kanggo kabeh pitakonan lan masalah lingkungan sampeyan. Sampeyan uga bisa kanggo miwiti proses legal kanggo perusahaan sampeyan. Pokrol lingkungan kita siyap njawab pitakon sampeyan.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Kepakaran kanggo hukum energi

Energi surya

Energi surya

Kita fokus ing hukum energi sing fokus ing energi angin lan solar

Hukum Energi

Hukum Energi

Loro-lorone hukum Walanda lan Eropa uga ditrapake kanggo hukum energi. Ayo kita ngandhani lan menehi saran

Hak dagang / dagang polusi

Hak dagang / dagang polusi

Sampeyan nggoleki spesialis babagan perdagangan emisi? We are seneng mbantu luwih!

Produsen energi

Produsen energi

Apa sampeyan ngatasi energi tunggal? Ahli kita seneng mbantu sampeyan

"Aku pengin
duwe pengacara sing
tansah siyap ingsun,
malah ing akhir minggu ”

Peraturan lingkungan kanggo perusahaan sampeyan

Undhang-undhang lingkungan sing ditrapake kanggo perusahaan sampeyan lan apa sampeyan kudu ngatasi Kementerian Perumahan, Perencanaan Spatial lan Lingkungan, gumantung saka perusahaan sampeyan duwe pengaruh kanggo lingkungan kasebut. Ing Walanda, telung kategori perusahaan ditetepake ing konteks iki:

Kategori A: perusahaan ing kategori iki duwe pengaruh paling ora kanggo lingkungan. Perusahaan ing kategori iki kalebu kantor, bank lan taman kanak-kanak lan paling sethithik dampak minimal ing hukum lingkungan. Perusahaan kasebut ora kudu nglamar ijin lingkungan kanggo kegiyatane, uga ora kudu nglaporake Keputusan Aktivitas.

Kategori B: perusahaan sing duweni pengaruh sing signifikan marang lingkungan diluncurake ing kategori B. Kanggo kegiatan bisnis, kayata karya percetakan lan cuci mobil lan ndandani, dibutuhake kanggo nglaporake Keputusan Aktivitas. Kabar kasebut bisa uga nggambarake aplikasi lemah, simpenan lan transportasi sampah utawa kedadeyan sing ora biasa. Ing pirang-pirang kasus, ijin lingkungan sing diwatesi (OBM) uga kudu ditrapake.

Kategori C: perusahaan ing kategori kasebut, umpamane perusahaan kerja logam, duwe pengaruh gedhe ing lingkungane. Kategori iki uga duwe kewajiban nyedhiyakake informasi adhedhasar Keputusan Kegiatan. Kajaba iku, perusahaan kasebut uga kudu njaluk ijin lingkungan kanggo kegiatan bisnis. Pengacara hukum lingkungan Law & More bisa nemtokake kategori kategori sampeyan saka dhaptar lan sing kudu dipatuhi. Sampeyan uga bisa ngarep-arep pitulung saka kita kanggo nglamar ijin lingkungan utawa menehi kabar babagan Keputusan Aktivitas.

Ijin lingkungan

Undertakings ing kategori C kudu nduwe ijin lingkungan. Tanpa idin iki, mula diwiwiti, ngowahi utawa ngoperasikake pendirian. Kahanan ing ngisor iki kudu ditemoni sadurunge idin lingkungan:

• kudu ana panyiapan Wm;
• panyiapan Wm kudu diangkat ing undhang-undhang Lingkungan (Providence Umum).

Miturut Undhang-undhang Manajemen Lingkungan, Wm-panyiapan dianggep ana yen panyiapan kasebut gegayutan karo perusahaan (utawa yen ukuran perusahaan), kegiatan kasebut ana ing salah sawijining lokasi lan paling ora nem wulan (utawa ajeg bali menyang lokasi sing padha) lan kegiatan kasebut dilebokake ing Apendiks I Keputusan Hukum Lingkungan.

Hukum lingkungan

Uji lingkungan winates tes lingkungan (OBM)

Perusahaan kudu ngetrapake OBM kanggo rong jinis kegiatan:

• kegiatan sing kudu menehi wewenang sing menehi kompetensi manawa kegiatan kasebut cocog kanggo kahanan lokal;
• kagiyatan sing menehi evaluasi dampak lingkungan. Pentaksir kaya kasebut utamane kanggo efek mbebayani ing lingkungane.

Kagiyatan kasebut kalebu nyakup perusahaan, nanging uga nggawe owah-owahan. Sampeyan bisa uga yen rong OBM dibutuhake kanggo siji perusahaan. Yen sampeyan milih OBM kanggo kegiatan tartamtu, panguwasa sing kompeten, biasane kotamadya, bakal mriksa preksi kasebut ing pitakonan sadurunge bisa miwiti kegiatan. Iki bakal nyebabake wewenang utawa nolak.

Undhang-undhang Perencanaan Lingkungan

Undhang-undhang iki wis diadopsi parlemen lan samesthine bakal dikuwasa ing taun 2021. Kontribusi utama Undhang-undhang Lingkungan yaiku kompilasi macem-macem undang-undang sing ana kanggo nggawe aturan babagan hukum lingkungan luwih transparan lan grapyak pangguna. Pengacara saka Law & More bisa menehi saran babagan hukum transisi lan kemungkinan pangowahan sing bisa ditrapake kanggo perusahaan sampeyan.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 saka e-mail e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl