Minangka dhasar, hukum energi penting nalika energi tuku, diwenehake utawa ngasilake. Penyedhiya energi uga perusahaan lan pribadi pribadi dadi peran ing ngono. Law & MorePengacara pengawas terus ngawasi kabeh perkembangan hukum energi, kalebu pangembangan anyar ing bidang generasi energi berkelanjutan.

MENYANGKA UNTUK UNDANG-UNDANG LAWANG?
DAPAT ING KONTAK DENGAN LAW & MORE

Hukum energi

Minangka dhasar, hukum energi penting nalika energi tuku, diwenehake utawa ngasilake. Penyedhiya energi uga perusahaan lan pribadi pribadi dadi peran ing ngono. Law & MorePengacara pengawas terus ngawasi kabeh perkembangan hukum energi, kalebu pangembangan anyar ing bidang generasi energi berkelanjutan.

Menu cepet

Pakar kita duwe orientasi sing wiyar, amarga padha fokus ing kabeh jinis energi. Dadi, minyak, gas alam, listrik, biomas lan tenaga surya lan energi surya. Amarga orientasi sing wiyar iki, para klien kita dadi pemasok lan produsen uga konsumen, investor lan pemasok bahan lan layanan. Pungkasan, kita uga kerja ing lapangan suplai sarana kanggo situs industri, nutupi produk kayata kukus lan banyu demineralisasi. Dadi, apa sampeyan butuh spesialis ing hukum energi? Law & More nawakake layanan ing ngisor iki saka Eindhoven lan Amsterdam:

• Nggambar kontrak panas lan energi;
• Nawakake saran babagan tuku lan adol energi;
• Nyedhiyakake saran babagan netepi undang-undang energi lan perjanjian energi;
• Nyedhiyakake saran babagan nggambarake kabijakan energi sing lestari;
• Nggambar rencana efisiensi energi;
• Nglamar ijin lan pengecualian;
• Menehi saran babagan perdagangan emisi lan dagang sertifikat.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Napa milih Law & More?

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

"Aku pengin
duwe pengacara sing
tansah siyap ingsun,
malah ing akhir minggu ”

Aturan energi anyar

Hukum energi duwe peran penting ing masarakat saiki, amarga kita ora bisa nindakake maneh tanpa listrik, cahya lan panas. Umume energi isih diasilake dening bahan bakar fosil kayata minyak lan gas, nanging bahan bakar iki ala kanggo lingkungan lan, saliyane, bahan bakar kasebut entek. Kanggo mesthekake yen ora kekurangan energi lan mbenakake lingkungan, saiki kita bakal nggunakake sumber energi alternatif kayata banyu, angin, sinar srengenge lan biogas. Sumber energi kasebut minangka masa depan, amarga ora mbebayani lingkungan lan uga ora entek.

Kepakaran kanggo hukum energi

Gambar Zonne energie

Energi surya

Kita fokus ing hukum energi sing fokus ing energi angin lan solar

Hukum lingkungan

Hukum lingkungan

Kaloro hukum Walanda lan Eropa uga ditrapake kanggo hukum lingkungan. Ayo kita ngandhani lan menehi saran

Gambar Emmisierechten / emmisiehandel

Hak dagang / dagang polusi

Sampeyan nggoleki spesialis babagan perdagangan emisi? We are seneng mbantu luwih!

Gambar Energieproducent

Produsen energi

Apa sampeyan ngatasi energi tunggal? Ahli kita seneng mbantu sampeyan

Kanggo njamin kabijakan energi lan iklim sing bakal ditindakake, Belanda wis nggawe kesepakatan Kesepakatan Energi kanggo Wutah Sustainable. Tujuan persetujuan iki yaiku supaya Walanda mbukak kabeh tenaga energi kanthi taun 2050. Kesepakatan Energi ngemot macem-macem tujuan kanggo perusahaan sing mbutuhake energi. Kajaba iku, pamrentah Walanda wis nganakake perjanjian jangka panjang kanthi pirang-pirang sektor kanggo ngawasi peningkatan efisiensi energi. Perusahaan sing dadi bagean saka perjanjian kasebut bakal entuk sawetara kaluwihan: bakal entuk bathi saka tabungan biaya, macem-macem inovasi proses lan gambar sustainable. Nanging ana uga sawetara kewajiban sing ana gandhengane karo perjanjian multi-taun. Kesepakatan kasebut rumit lan akeh aturan sing digambar. Apa perusahaan sampeyan uga kena pengaruh peraturan anyar? Dhukungan hukum sing tepat penting, supaya sampeyan ngerti sampeyan ngadeg. Hubungi Law & More lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

energierecht-gambar-anyar

Aturan ing lapangan Penyetor energi

Apa sampeyan kudu ngrampungake utawa tuku energi? Banjur sampeyan ngerti manawa sampeyan bisa tuku listrik liwat over-counter lan liwat bursa saham. Wiwit nganggo cara over-the-counter salah sawijining pihak bisa bangkrut, dhukungan hukum penting banget. Sampeyan uga penting supaya perjanjian sing jelas supaya partai liyane wis nanggung kewajiban kasebut lan supplier ora nemoni kerugian. Law & More nawakake dhukungan ing kegiatan kasebut supaya sampeyan ora ngadhepi kejutan.

Akeh kasus, pasokan listrik lan gas ditindakake liwat jaringan listrik utawa gas. Wong utawa perusahaan sing nyedhiyakake energi kanggo konsumen liyane wajib milih operator jaringan. Nanging, ana pengecualian kanggo aturan iki: yen, umpamane, sampeyan nggunakake sistem distribusi tertutup utawa baris langsung, kewajiban milih operator jaringan ora ditrapake. Sistem distribusi tertutup yaiku jaringan bisnis sing diwatesi sacara geografis lan mung bisa duwe sawetara pelanggan. Pamilik sistem distribusi tertutup bisa ngetrapake pengecualian saka kewajiban ngrancang operator jaringan. Garis langsung ana nalika garis listrik utawa pipa gas nyambungake produsen energi langsung menyang pangguna energi. Garis langsung ora dadi bagian saka jaringan, saéngga ora ana kewajiban milih operator jaringan ing kasus iki.

Yen sampeyan kalebu bagean saka supplier energi, sampeyan kudu nemtokake manawa ana sistem distribusi tertutup utawa garis langsung. Iki amarga macem-macem hak lan kewajiban duwe peran dadi loro saka pasokan. Nanging, ana aspek liyane sing kudu sampeyan gunakake. Contone, panyedhiya energi mbutuhake lisensi kanggo nyedhiyakake gas lan listrik menyang konsumen cilik. Kajaba iku, supplier energi uga kudu nganggep peraturan saka Undhang-undhang Panas, sing bakal ana pengaruh kanggo nggawe kesimpulan kontrak panas.

Apa sampeyan duwe pitakonan utawa ora yakin babagan hukum energi kanggo supplier energi? Banjur nelpon ing ahli Law & More. We nawakake dhukungan legal kanggo perusahaan lan konsumen sing urusan karo gas lan listrik. Apa sampeyan nglamar lisensi, nggambar kontrak energi utawa melu partai perdagangan energi, spesialis kita kanggo layanan sampeyan.

Dagang emisi lan dagang sertifikat

Minangka perusahaan, sampeyan kudu ngatasi dagang emisi utawa dagang sertifikat? Sampeyan kudu ngitung jumlah CO2 sing sampeyan saben taun, supaya sampeyan entuk hak emisi sing cocog. Yen sampeyan ngetrapake luwih akeh, amarga tuku produk wis tambah, sampeyan butuh hak emisi. Yen sampeyan butuh listrik luwih akeh, sampeyan bisa melu perdagangan sertifikat. Ing loro kasus kasebut, Law & MorePara pengacara bakal teka kanggo sampeyan. Spesialis kita fokus ing perdagangan emisi lan sertifikat perdagangan lan ngerti carane mbantu sampeyan yen nemoni masalah. Dadi, apa ana pitakonan babagan hak emisi? Apa sampeyan pengin aplikasi ijin emisi? Utawa sampeyan butuh saran babagan dagang emisi utawa dagang sertifikat? Hubungi pengacara ing Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 saka e-mail e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl