ING Mbutuhake Pengacara Employment?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Pakaryan
/

Pengacara Pakaryan

UU pegawean minangka area undang-undang. Hak lan kewajiban diatur ing kontrak kerja, peraturan kerja, perjanjian kolektif, ukum lan hukum. Pengacara pengacara saka Law & More layak lan akrab karo ukum lan jurisprudence saiki.

Menu cepet

Masalah hukum pagawean asring duwe akibat gedhe kanggo para majikan lan karyawan. Pramila penting yen sampeyan dibantu pengacara hukum khusus sing berpengalaman lan berpengalaman. Piye wae, saran legal sing apik babagan hukum tenaga kerja luwih dhisik bisa uga nemtokake manawa kanggo masa depan. Sayange, konflik ora mesthi dicegah, umpamane nalika dibubarake, diatur maneh utawa ora ana amarga penyakit. Kahanan kaya ngono ora nyenengake lan emosional lan bisa ngrusak hubungan pagawean ing antarane para majikan lan karyawan. Yen sampeyan lagi nemoni konflik kerja, Law & More bakal seneng mbantu sampeyan njupuk langkah sing bener.

"Law & More pengacara melu
lan bisa empathize karo
masalah klien ”

Saran ukum

Law & More nawakake pitulung kanggo bisnis, eksekutif kukum, majikan lan karyawan ing bidang tenaga kerja. Tim kita menehi saran legal lan bakal litigate yen perlu.

Conto topik sing pengin mbantu sampeyan:

  • nyusun lan ngevaluasi kontrak kerja swasta lan kolektif;
  • mandap saka kontrak Employment kanggo juragan lan karyawan;
  • pitulungan babagan perselisihan ketenagakerjaan
  • nyetel file personel
  • tata cara pembubaran
  • masalah babagan tuntutan upah
  • ngilangi
  • masalah babagan perjanjian kolektif
  • preian lan ninggalake
  • penyakit lan reintegrasi
  • tekad bebarengan
  • tanggung jawab majikan lan karyawan.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Employment kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Pengusaha

Minangka juragan, sampeyan nemoni masalah ukum kerja saben dinane. Sampeyan kudu nggawe kontrak kerja, ngadhepi karyawan sing ora duwe fungsi utawa lara lan konflik buruh utawa perusahaan sampeyan kudu nyusun maneh amarga ngganti kahanan pasar. Apa sampeyan ngerti persis apa hak lan kewajiban sampeyan? Apa wae sing bakal ditemoni, kita bakal seneng mbiyantu sampeyan. Sawise kabeh, strategi hukum tenaga kerja sing penting banget kanggo perusahaan sing sehat.

karyawan

Minangka karyawan, sampeyan kudu tundhuk karo hukum buruh, sing dijaluk lan ora dituntut. Coba deleng lan menehi tandha kontrak kerja, klausa sing ora kompetisi lan hak lan kewajiban manawa lara lan ngilangi. Kita bakal seneng mbiyantu sampeyan babagan masalah ukum kerja sing mbutuhake pitulung.

Hukum tenaga kerjaMigunani, Nyukupi lan Transparan

Kejabi saran pakar, sampeyan uga pengin nampa saran legal kanthi cepet. Kita ngerti babagan iki lan digunakake kanggo digunakake kanthi cepet lan tepat. Kita mesthekake yen gampang digayuh lan bisa menehi saran kanthi praktis lan ahli. Sampeyan bisa ngandhani saran sing akurat lan ringkes.

Cara kerja kita transparan lan berorientasi solusi. Kita ngobrol karo sampeyan kanggo ngrembug kasus sampeyan, sing dikarepake, kemungkinan legal lan gambar finansial. Banjur kita bakal nemtokake strategi definitif kanthi konsultasi karo sampeyan. Saben langkah dibahas karo sampeyan, supaya sampeyan ora bakal diadhepi kejutan.

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.