Mbutuhake pengacara Dhukungan Anak?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/ /
Dhukungan Bocah
/

Dhukungan bocah

Apa sampeyan lan kanca mantan duwe anak? Banjur dhukungan bocah minangka bagean penting saka perjanjian finansial sing kudu ditindakake sajrone proses cerai. Alimony bocah yaiku jumlah sing ditindakake dening wong tuwa sing ora ngasuh kanggo ngrawat lan ngrawat bocah.

Menu cepet

Tingkat dhukungan bocah

Ing konsultasi, sampeyan lan mantan bisa setuju karo jumlah alimony bocah. Kesepakatan kasebut bakal dilebokake ing rencana pakumpulan. Yen sampeyan ora bisa kesepakatan, salah sijine pengacara kita bakal nulungi sampeyan. Kita bisa mbantu proses proses negosiasi, nemtokake jumlah alimony bocah kanggo sampeyan lan nggawe rencana parenting. Kita nangani tekad dhukungan bocah kanthi nggawe pangitungan pangopènan.

Hakim ora mung bakal ndeleng kahanan finansial panampa dhukungan bocah, nanging uga ing kahanan finansial para pamilik alimony saka bocah. Kanthi dhasar kahanan loro, pengadilan banjur bakal nemtokake jumlah alimony bocah.

Mbetahaken pengacara cerai?

Saben bisnis unik. Pramila sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog langsung karo bisnis sampeyan.

Kita duwe pendekatan pribadi lan kita kerja bareng karo sampeyan menyang solusi sing cocog.

Kita njagong karo sampeyan kanggo nggawe strategi.

Urip kanthi kapisah

Urip kanthi kapisah

Pengacara perusahaan kita bisa netepake perjanjian lan menehi saran.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Ngitung dhukungan bocah

Pitungan pangopènan minangka pitungan cukup rumit amarga akèh faktor sing kudu digatekake. Law & More bakal seneng nindakake pitungan pangopènan kanggo sampeyan.

Nentokake kebutuhan
Kaping pisanan, kabutuhan bocah kudu ditemtokake. Iki adhedhasar penghasilan kaya sadurunge pegatan. Yen ana biaya khusus, kayata sekolah internasional utawa perawatan bocah, biaya kasebut bisa ditambah.

Nentokake kapasitas finansial
Sawise kabutuhane bocah wis ditemtokake, petungan kapasitas ngisi beban ditindakake kanggo kalorone pihak. Pitungan iki nemtokake manawa wong sing duwe pangopènan duwe kapasitas finansial sing cukup kanggo bisa mbayar dhuwit. Kanggo nemtokake kapasitas finansial wong sing kudu mbayar nafkah, penghasilan bathi kudu ditemtokake dhisik. Pensiun bocah kasebut minangka penghasilan dhasar, kanthi ngetrapake kabeh sumber penghasilan, kayata upah, bathi lan anggaran anak.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara dhukungan Anak kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Diskon care
Tiyang sepuh ingkang kedah mbayar alimony lan uga duwe hubungane karo bocah-bocah uga bakal duwe biaya kanggo perawatan bocah-bocah. Iki kalebu biaya kanggo blanja, nyopir bali lan kasebut. Ing asas, persentase tartamtu biaya kalebu ing pitungan

Jumlah persentase gumantung saka jumlah dina sing ngunjungi saben minggu. Ibune sing rata-rata sedina seminggu kanggo bocah perawatan, umpamane diskon perawatan 15% lan wong tuwa sing ngurus bocah telung dina seminggu nampa diskon care 35%.

Perbandingan kapasitas kapasitas
Langkah pungkasan kanggo ngetung dhukungan bocah yaiku nggawe persamaan bantalan beban. Ing persamaan iki, biaya bocah kasebut dibagi karo sampeyan lan mitra pasangan kanthi properti kanggo dhukungan. Kapasitas saka wong sing duwe pangopènan dibandhingake karo kapasitas wong sing tanggung jawab mbayar. Sawise kasebut, diskon perawatan bakal ditrapake lan diatur yen perlu. Skop dhukungan utamane kanggo dhukungan bocah. Yen isih ana ruang sawise, hakim uga bisa nemtokake pasangan al net.

Apa sampeyan pengin ngerti kepiye kahanan finansial sampeyan sawise pegatan? Hubungi Law & More lan kita bisa nemtokake sepira bayaran sing kudu dibayar utawa ditampa anak.

Dhukungan BocahNgganti dhukungan bocah

Yen ora bisa ngganti alimony bocah ing konsultasi karo mantan karo mitra, bisa ngirim panjaluk pangowahan kanggo sampeyan ing pengadilan. Kita bisa nindakake iki yen ana kahanan sing diganti utawa yen, miturut sampeyan, pengadilan nemtokake pangopènan kanthi tatanan asli kanthi dhasar informasi sing ora bener utawa ora lengkap.

Sampeyan bisa mikir babagan kahanan ing ngisor iki, kayata:

  • dipecat utawa nganggur
  • mbusak anak
  • karya anyar utawa beda
  • nikah maneh, cohabitate utawa mlebu menyang kemitraan kedhaftar
  • owah-owahan susunan kontak

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.