ING BUTUH PENGACARA SIPIL?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Hukum Sipil
/

Hukum Sipil

Hukum perdata minangka istilah umum kanggo kabeh wilayah hukum sing ana konflik antarane warga, antarane warga lan bisnis, lan antarane bisnis. Hukum perdata uga dikenal minangka hukum perdata. Hukum perdata bisa dipérang dadi pirang-pirang wilayah hukum. Conto kalebu hukum properti, ukum pegawean lan hukum kulawarga.

Hukum komoditas

Hukum properti ngatur masalah sing ana hubungane karo aset wong. Pancen, hukum properti minangka bagean saka hukum properti. Hukum properti ngurusi masalah babagan kepemilikan lan kontrol barang. Properti tegese kabeh barang lan hak properti. Kanthi hak properti, sampeyan bisa mikir babagan akun bank. Barang, ing tangan liyane, kabeh obyek sing bisa didemek wong. Kanthi barang-barang, banjur dibedakake antarane properti sing bisa dipindhah lan sing ora bisa dipindhah. Properti sing ora bisa dipindhah yaiku tanah, bangunan lan karya sing ana gandhengane karo lemah. Kabeh liya kalebu ing kategori properti sing bisa dipindhah, contone mobil.

Apa sampeyan duwe regejegan babagan sapa sing duwe tanah? Apa sampeyan pengin nggawe hak ikrar hipotek? Utawa sampeyan pengin ngerti yen sampeyan duwe mobil kanthi sah? Pengacara kita bakal seneng mbantu sampeyan nalika sampeyan duwe masalah babagan hukum properti

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Hukum tenaga kerja

Hukum tenaga kerja minangka wilayah hukum sing wiyar. Hak lan kewajiban diatur ing kontrak kerja, peraturan ketenagakerjaan, perjanjian kolektif, hukum lan hukum kasus. Kajaba iku, masalah hukum ketenagakerjaan bisa duwe akibat sing bisa ditindakake kanggo majikan, karyawan utawa malah loro-lorone. Mulane penting kanggo njaluk bantuan saka pengacara Employment specialized lan experienced. Sawise kabeh, saran legal sing apik sadurunge bisa dadi penentu kanggo masa depan. Sayange, konflik ora tansah bisa nyingkiri, contone, nalika dipecat, reorganisasi utawa cuti sakit. Kahanan kaya mengkono iku banget ora nyenengake lan emosional lan bisa ngrusak hubungan kerja antarane majikan lan karyawan. Yen sampeyan ngalami konflik kerja, Law & More bakal seneng mbantu sampeyan njupuk langkah sing bener. Bebarengan, kita bakal nggoleki lan nemokake solusi sing bener. Pengacara kerja ing Law & More ahli lan gaul karo undang-undang lan hukum kasus saiki.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Sipil kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Hukum kulawarga

Hukum kulawarga ngurusi kabeh sing kedadeyan utawa kudu kedadeyan ing kulawarga sampeyan. Masalah hukum sing paling umum ing praktik hukum kulawarga yaiku pegatan. Saliyane pegatan, sampeyan uga bisa mikir babagan ngakoni anak, nolak dadi wong tuwa, entuk hak asuh anak utawa proses adopsi, contone. Iki kabeh masalah sing kudu ditata kanthi bener supaya sampeyan ora ngalami masalah mengko. Apa sampeyan nggoleki firma hukum sing duwe spesialisasi ing hukum kulawarga? Banjur sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen. Law & More nawakake bantuan legal ing bidang hukum kulawarga. Pengacara hukum kulawarga ana ing layanan sampeyan kanthi saran pribadi.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.