Yara minangka siswa master sing seneng menehi tantangan. Dheweke ndeleng kasus kasebut saka sudut pandang analitis lan nerjemahake masalah kasebut dadi solusi pragmatik. Mikir sing kreatif, nanging jelas bisa teka dhisik. Ing njero Law & More Yara ndhukung tim ing endi sing dibutuhake lan mbantu ngrampungake macem-macem masalah legal lan nyusun dokumen (prosedural) dokumen, ing basa Walanda uga ing basa Rusia.

Y. (Yara) Knoops

Y. (Yara) Knoops

didorong - analitis kuwat - pragmatis

Yara minangka siswa master sing seneng menehi tantangan. Dheweke ndeleng kasus kasebut saka sudut pandang analitis lan nerjemahake masalah kasebut dadi solusi pragmatik. Mikir sing kreatif, nanging jelas bisa teka dhisik.

Kalebu Law & More Yara ndhukung tim ing endi sing dibutuhake lan mbantu ngrampungake macem-macem masalah legal lan nyusun dokumen (prosedural) dokumen, ing basa Walanda uga ing basa Rusia.