Aliansi Hukum Dunia

Logo Aliansi Hukum Dunia 2Law & More minangka anggota Aliansi Hukum Dunia. Organisasi luwih saka 100 firma hukum ing luwih saka 80 negara.

Law & More minangka firma ukum kanthi fokus internasional. Liwat keanggotaan, bisa mbantu para klien supaya entuk dhukungan hukum ing saindenging jagad. Sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap ing situs web worldlawalliance.com.