Kanggo kabeh wong, pegatan dadi acara utama. Pramila pengacara divorce kita ing layanan sampeyan kanthi menehi saran pribadi. Langkah pisanan ing cerai yaiku nelpon pengacara cerai. A divorce dibatalake dening hakim lan mung pengacara bisa ngirim aplikasi kanggo pegatan kasebut menyang pengadilan.

PERLUKAN DENGAN SEPARASI KANGGO?
ING NGGATKE KEWAN-DIRI KAJANA

Ukum cerai

Kanggo kabeh wong, pegatan dadi acara utama. Pramila pengacara divorce kita ing layanan sampeyan kanthi menehi saran pribadi.

Menu cepet

Langkah pisanan ing cerai yaiku nelpon pengacara cerai. A divorce dibatalake dening hakim lan mung pengacara bisa ngirim aplikasi kanggo pegatan kasebut menyang pengadilan. Ana macem-macem aspek legal kanggo nggawe pegatan sing hakim bakal diadili. Tuladha aspek legal kasebut yaiku:

• Kepiye aset bareng sampeyan kasebar?
• Apa mantan pasangan sampeyan dadi bagean saka pensiun sampeyan?
• Apa akibat saka pajak saka pegatan sampeyan?
• Apa kancane duwe hak kanggo milih alimony?
• Yen mangkono, apa jumlah alimony saben wulan?
• Lan yen sampeyan duwe anak, kepiye masalah anak sing ditangani?
• Kepiye dukungan bocah wis diatur?

Pengacara cerai kita ndhukung sampeyan

Ana sawetara aspek kanggo ngrampungake pegatan. A pengacara divorce saka Law & More bisa nulung lan nuntun sampeyan babagan ngatur aspek kasebut uga bisa. Pengacara kita khusus ing babagan hukum kulawarga. Sampeyan kepengin weruh apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan? Banjur hubungi Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Napa milih Law & More?

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

"Law & More pengacara

melu lan

bisa empathize karo

masalah klien"

Pengacara cerai kita duwe pendekatan pribadi lan bakal nggarap sampeyan kanggo golek solusi sing cocog kanggo masa depan. Kita ndeleng saben aspek legal lan usaha kanggo entuk asil sing paling apik kanggo sampeyan.

Topik sing bisa mbantu sampeyan yaiku:

• Perceraian pegatan;
• Rencana Parenting;
• kesepakatan Prenuptial;
• Distribusi saka aset bareng;
• Alimony bocah;
• nafkah Mitra;
• Hak akses bocah;
• pensiun;
• Utang;
• Konsekuensi fiskal.

Mbetahaken pengacara cerai?

Dhukungan bocah

Dhukungan bocah

Sing pegatan duwe pengaruh gedhe kanggo bocah. Mulane, kita nempelake nilai gedhe kanggo kepentingan bocah-bocah

Nyuwun cerai

Nyuwun cerai

Kita duwe pendekatan pribadi lan kita kerja bareng karo solusi sing cocog

Nafkah mitra

Nafkah mitra

Apa sampeyan arep mbayar utawa nampa dana? Lan pinten? Kita nuntun lan mbantu sampeyan babagan iki

Urip kanthi kapisah

Urip kanthi kapisah

Apa sampeyan pengin urip dhewe? Nulungi sampeyan

Janjian karo pengacara cerai? Iki carane sampeyan nyiyapake!

Sampeyan lan pasangan sampeyan wis nggawe keputusan. Sampeyan lagi njupuk pegatan. Nanging mbesuk apa? Langkah penting sing pisanan sawise keputusan sing paling dawa iki yaiku yaiku nimbali pengacara cerai. Sawise kabeh, nalika pegatan diselesaikan, ora mung macem-macem masalah praktis nanging uga ana masalah legal: Apa sing bakal kedadeyan ing omah bebarengan lan hipotek sampeyan, kayata? Kepiye carane distribusi tabungan lan akun bank sampeyan bakal diatur? Lan sapa sing bakal ngurus anak-anak saben dinane utawa keuangan? Supaya bisa mbantu sampeyan meh bisa kanthi ngatur lan ngrekam kabeh masalah legal sing ana ing cerai kasebut, penting pengacara cerai sampeyan duwe kabeh informasi lan dokumentasi sing dibutuhake.

Informasi babagan janjian kasebut

Nalika nyiapake rapat kasebut karo pengacara cerai, penting sampeyan mbahas babagan masalah penting karo mantan. Kepiye sampeyan bisa ndeleng mbesuke sawise cerai babagan omah bebarengan, kahanan finansial lan kemungkinan anak? Yen wis ana persetujuan sadurunge janjian, umpamane babagan omah utawa perawatan saben dina lan kontak karo bocah-bocah, banjur pengacara cerai bareng bisa kanthi gampang lan cepet nyathet perjanjian kasebut ing perjanjian cerai lan rencana parenting.

Apa ora bisa ngrembug lan nggawe pengaturan bareng karo mantan sampeyan? Banjur sampeyan bisa nelpon pengacara cerai dhewe sing bakal nyoba entuk asil sing paling apik kanggo sampeyan. Yen ngono, isih menehi saran, minangka persiapan kanggo pertemuan karo pengacara cerai, takon dhewe babagan masalah penting sing pengin ditetepake lan kepiye cara. Contone, apa sampeyan pengin terus urip ing omah lan ngurus bocah-bocah saben dina? Yen ngono, pengacara cerai bisa nyritakake apa sing bisa lan kudu diatur lan carane nyadari pangaturan kasebut.

• Sampeyan minangka wong sing beda?
• Apa sampeyan butuh saran legal?
• Apa sampeyan pengin wawasan sing jelas babagan posisi legal?

Hubungi langsung liwat tombol.
Kita bakal nelpon sampeyan kanthi cepet.

Pengacara cerai kita ndhukung sampeyan

Tulisan apa sing kudu dak lakoni?

Penting kanggo ngumpulake sawetara dokumen penting lan nggawa menyang janjian sampeyan karo pengacara cerai. Kaping pisanan, sampeyan kudu nggawa buku perkawinan utawa perjanjian kohohasi lan bisa dadi akta kanthi perjanjian prenuptial. Dhokumèntasi iki menehi pengacara babagan pemilikan lan mantan mitra sampeyan miturut hukum lan dadi titik wiwitan kanggo perjanjian luwih. Apa sampeyan lan kanca mantan duwe omah (nyewa) dadi siji? Yen mangkono, sampeyan uga kudu nggawa perjanjian hipotek utawa perjanjian sewaan karo sampeyan menyang rapat kasebut. Kahanan finansial sampeyan uga cocog karo konteks cerai. Sampeyan bisa nyedhiyani pengacara cerai karo ringkesan akun bank lan / utawa akun tabungan, pratelan taunan lan telung ngasilake penghasilan pajak pungkasan. Lan pungkasane, informasi babagan pensiun, asuransi lan utang sing sampeyan lebokake uga penting.

Divorce lan anak

Yen bocah-bocah wis melu, mula kebutuhane uga kudu dianggep. Kita mesthekake yen kebutuhan kasebut bisa dianggep kanthi tliti babagan pangaturan. Pengacara cerai kita bisa nggawe rencana parenting bebarengan karo sampeyan ing ngendi distribusi perawatan kanggo anak-anak sawise cerai wis ditemtokake. Kita uga bisa ngitung jumlah alimony saka anak sing kudu dibayar utawa ditampa.

Apa sampeyan wis pegatan lan sampeyan duwe konflik, umpamane, selaras karo alimony pasangan utawa anak? Utawa sampeyan duwe sebab percaya yen mantan saiki saiki duwe sumber finansial sing cukup kanggo ngurus awake dhewe? Pengacara cerai kita uga bisa menehi pitulung hukum ing kasus kaya ngono.

Perusahaan dhewe lan pegatan

Apa sampeyan duwe perusahaan sampeyan dhewe lan saiki wis pegatan? Banjur sampeyan kudu nganggep aspek tambahan. Pitakon sing dadi ahli hukum cerai kita bakal nganalisa bebarengan karo sampeyan:

• Apa sampeyan duwe saham?
• Apa saham kasebut dadi komunitas properti?
• Apa sing kedadeyan karo perusahaan sampeyan?
• Apa akibat pemisahan kanggo perusahaan sampeyan dhewe?
• Apa konsekuensi pajak?

Pengacara cerai kita duwe kawruh babagan undang-undang kulawarga lan ngerti babagan wirausaha lan mulane diselehake kanggo menehi pitulung hukum lan pajeg ing kasus kasebut. Apa sampeyan butuh pengacara cerai? Hubungi Law & More.

Pendhaftaran pribadi lan tuntunan

Nalika nyaranake sawetara persiapan sadurunge konsultasi karo pengacara cerai, kita ing Law & More ngerti manawa cerai minangka acara sing paling dawa ing sajroning urip sampeyan lan sampeyan bisa uga ora bisa ngira-ngira lan konkretis mbesuk sawise kedadeyan cerai. Yaiku sababe Law & MorePengacara cerai duwe pendekatan pribadi lan bareng karo sampeyan lan bisa uga mantan mitra kita bakal nemtokake kahanan legal sajrone obrolan adhedhasar dokumentasi. Kita bakal menehi peta visi lan pangarep-arep kanggo mbesuk. Pengacara cerai saka Law & More ahli ing bidang wong lan ukum kulawarga lan seneng nuntun sampeyan, bisa uga karo kancamu, liwat proses cerai.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl