Layanan penting banget kanggo Tom. Sampeyan ora kudu ngenteni suwene bisa mangsuli email. Hubungan sing apik karo klien uga penting kanggo dheweke. Koordinasi sing apik ditindakake karo klien babagan apa sing kedadeyan ing konteks tugas kasebut. Liwat pendekatan analitis dheweke, Tom ngerti carane ngetrapake kahanan sing kompleks kanthi sah. Dheweke mikir banget strategis kanggo entuk solusi maksimal kanggo klien. Dheweke nimbang kabeh pilihan.

Kalebu Law & More, Tom ngurusi praktik umum. Dheweke dadi negotiator lan litigator saka kantor.

TGLM (Tom) Meevis LLM

Gambar Tom Meevis

analitis, strategis lan komunikatif

Layanan penting banget kanggo Tom. Sampeyan ora kudu ngenteni suwene bisa mangsuli email. Hubungan sing apik karo klien uga penting kanggo dheweke. Koordinasi sing apik ditindakake karo klien babagan apa sing kedadeyan ing konteks tugas kasebut. Liwat pendekatan analitis dheweke, Tom ngerti carane ngetrapake kahanan sing kompleks kanthi sah. Dheweke mikir banget strategis kanggo entuk solusi maksimal kanggo klien. Dheweke nimbang kabeh pilihan.

Kalebu Law & More, Tom ngurusi praktik umum. Dheweke dadi negotiator lan litigator saka kantor.