Matur suwun banget amarga wis milih Law & More. Kita minangka firma hukum multidisiplin lan konsultasi pajak karo kantor ing Eindhoven lan Amsterdam. Apa sing nggawe Law & More sing unik yaiku nggabungake sentuhan pribadi toko butik cilik kanthi tingkat pengetahuan babagan firma hukum sing gedhe. Kita duwe sawetara bidang keahlian. Apa sampeyan kepengin weruh sing endi? Priksa kaca keahliane. 

Matur nuwun kanggo kontak LAW & MORE

KANGGO MUNGKIN KAMU KANGGO NGANGGO WALI

Nalika milih LAW & MORE

Sampeyan milih asil sing didhukung kanthi dhasar

Law & More minangka firma hukum multidisiplin Walanda lan penasihat pajak sing khusus kanggo hukum korporat, komersial lan pajak Walanda lan adhedhasar ing Eindhoven lan Amsterdam.

Kanthi latar mburi perusahaan lan pajak, Law & More nggabungke ngerti perusahaan perusahaan penasihat perusahaan lan pajeg sing gedhe kanggo menehi perhatian marang rinci lan layanan khusus sing bakal sampeyan ngarepake perusahaan butik. Kita saestu internasional babagan segi ruang lingkup lan sifat layanan lan kita kerja kanggo macem-macem klien Walanda lan internasional sing canggih, saka perusahaan lan lembaga kanggo individu.

Law & More ana sawijining tim pengacara darmabakti lan ahli penasehat pajeg darmabakti kanthi kawruh babagan hukum kontrak Walanda, hukum perusahaan Walanda, hukum pajak Walanda, ukum pakaryan Walanda lan hukum properti internasional. Perusahaan kasebut uga duwe spesialisasi ing strukture pajak lan kegiatan kanggo tax tax, hukum energi Walanda, hukum finansial Walanda lan transaksi real estate.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Yara-Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Penasehat Hukum

ATTORNEYS lan ADXISOR CUKAI

 

Advocaat Eindhoven