We would like to thank you for choosing Law & More. We are a multidisciplinary law firm and tax consultancy with offices in Eindhoven and Amsterdam. What makes Law & More unique is that we combine the personal touch of a small boutique shop with the level of knowledge of a large law firm. We have several areas of expertise. Are you curious which ones? Take a look at our expertise page. 

THANK YOU FOR CONTACTING LAW & MORE

AS SOON AS POSSIBLE WE WILL SEND YOU A REPLY

WHEN YOU CHOOSE LAW & MORE

YOU OPT FOR A RESULTS DRIVEN LAW FIRM

Law & More is a dynamic multidisciplinary Dutch law firm and tax advisory specializing in Dutch corporate, commercial and tax law and is based in Eindhoven and Amsterdam.

With its corporate and tax background, Law & More nggabungke ngerti perusahaan perusahaan penasihat perusahaan lan pajeg sing gedhe kanggo menehi perhatian marang rinci lan layanan khusus sing bakal sampeyan ngarepake perusahaan butik. Kita saestu internasional babagan segi ruang lingkup lan sifat layanan lan kita kerja kanggo macem-macem klien Walanda lan internasional sing canggih, saka perusahaan lan lembaga kanggo individu.

Law & More ana sawijining tim pengacara darmabakti lan ahli penasehat pajeg darmabakti kanthi kawruh babagan hukum kontrak Walanda, hukum perusahaan Walanda, hukum pajak Walanda, ukum pakaryan Walanda lan hukum properti internasional. Perusahaan kasebut uga duwe spesialisasi ing strukture pajak lan kegiatan kanggo tax tax, hukum energi Walanda, hukum finansial Walanda lan transaksi real estate.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Yara-Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Penasehat Hukum

ATTORNEYS lan ADXISOR CUKAI

 

Advocaat Eindhoven