Matur nuwun kanggo kontak LAW & MORE
KANGGO MUNGKIN KAMU KANGGO NGANGGO WALI

Nalika sampeyan milih Law & More sampeyan milih kanggo asil mimpin tenan hukum

Law & More minangka firma hukum Walanda multidisiplin dinamis lan penasehat pajak khusus ing hukum perusahaan, komersial lan pajak Walanda lan adhedhasar ing Eindhoven lan Amsterdam.

Kanthi latar mburi perusahaan lan pajak, Law & More nggabungke ngerti perusahaan perusahaan penasihat perusahaan lan pajeg sing gedhe kanggo menehi perhatian marang rinci lan layanan khusus sing bakal sampeyan ngarepake perusahaan butik. Kita saestu internasional babagan segi ruang lingkup lan sifat layanan lan kita kerja kanggo macem-macem klien Walanda lan internasional sing canggih, saka perusahaan lan lembaga kanggo individu.

Law & More ana sawijining tim pengacara darmabakti lan ahli penasehat pajeg darmabakti kanthi kawruh babagan hukum kontrak Walanda, hukum perusahaan Walanda, hukum pajak Walanda, ukum pakaryan Walanda lan hukum properti internasional. Perusahaan kasebut uga duwe spesialisasi ing strukture pajak lan kegiatan kanggo tax tax, hukum energi Walanda, hukum finansial Walanda lan transaksi real estate.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.