Mbutuhake pengacara pajak?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Pajak
/

Tax Law

Pajak ing Walanda prihatin marang sapa wae sing urip utawa ngrampungake Walanda.

Negara-negara Walanda lan Eropa (EU) kabeh duwe sistem pajeg rumit sing kalebu peraturan sing angel lan perjanjian internasional. Sistem pajeg Walanda, umpamane, ngerti macem-macem jinis ukum lan pajak, kayata pajak penghasilan, pajeg upah, pajak turnamen lan pajak perusahaan. Kajaba iku, sistem, peraturan lan perjanjian sing sadurunge kasebut bisa duwe pengaruh kanggo sistem pajeg Walanda.

Sadurunge miwiti bisnis ing Walanda, saben pengusaha kudu menehi saran babagan aspek pajak Walanda lan tarif pajak Walanda. Iki minangka seni kanthi optimal nggunakake peraturan pajak kanggo mbatesi tekanan pajak Walanda kanthi minimal.

Apa bisa Law & More apa kanggo mbantu?

Law & More Penasihat pajak ngrewangi ngembangake struktur perusahaan sing tepat kanggo ngoptimalake keuntungan pajak Walanda. Landa nyedhiyakake rezim perjanjian pajeg sing nguntungake kanggo perusahaan multinasional karo anak perusahaan asing. Penggantian produksi menyang negara liya bisa ngasilake keuntungan tax. Pajeg dobel bisa diwatesi amarga akeh perjanjian pajeg sing ditindakake dening Walanda. Uga tarif impor Walanda bisa nyingkiri ing pirang-pirang kasus.

Law & More, kanthi kerjasama karo penasihat pajak lan para klien, menehi pilihan babagan hukum pajak Walanda lan EU sing diwenehake. Yen perlu, kita bakal kerja bareng karo penasihat pajak sing dipercaya lan akuntan sing didaftar ing Walanda lan ing lembaga liyane kanggo menehi saran lan solusi sing paling apik kanggo klien Walanda lan internasional.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora ana gunane, klien bisa ngandhani dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Pajak siap nulung sampeyan:

Kantor Law & More

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.