Pajak ing Walanda prihatin marang sapa wae sing urip utawa ngrampungake Walanda. Negara-negara Walanda lan Eropa (EU) kabeh duwe sistem pajeg rumit sing kalebu peraturan sing angel lan perjanjian internasional. Sistem pajeg Walanda, umpamane, ngerti macem-macem jinis hukum lan pajak, kayata pajak penghasilan, pajeg upah, pajak turnamen lan pajak perusahaan. Kajaba iku, sistem, peraturan lan perjanjian sing sadurunge kasebut bisa duwe pengaruh kanggo sistem pajeg Walanda.

RENCANA CARA INTERNASIONAL & NASIONAL
KONTAK LAW & MORE

Tax Law

Pajak ing Walanda prihatin marang sapa wae sing urip utawa ngrampungake Walanda.

Negara-negara Walanda lan Eropa (EU) kabeh duwe sistem pajeg rumit sing kalebu peraturan sing angel lan perjanjian internasional. Sistem pajeg Walanda, umpamane, ngerti macem-macem jinis ukum lan pajak, kayata pajak penghasilan, pajeg upah, pajak turnamen lan pajak perusahaan. Kajaba iku, sistem, peraturan lan perjanjian sing sadurunge kasebut bisa duwe pengaruh kanggo sistem pajeg Walanda.

Sadurunge miwiti bisnis ing Walanda, saben pengusaha kudu menehi saran babagan aspek pajak Walanda lan tarif pajak Walanda. Iki minangka seni kanthi optimal nggunakake peraturan pajak kanggo mbatesi tekanan pajak Walanda kanthi minimal.

Apa bisa Law & More apa kanggo mbantu?

Law & More Penasihat pajak ngrewangi ngembangake struktur perusahaan sing tepat kanggo ngoptimalake keuntungan pajak Walanda. Landa nyedhiyakake rezim perjanjian pajeg sing nguntungake kanggo perusahaan multinasional karo anak perusahaan asing. Penggantian produksi menyang negara liya bisa ngasilake keuntungan tax. Pajeg dobel bisa diwatesi amarga akeh perjanjian pajeg sing ditindakake dening Walanda. Uga tarif impor Walanda bisa nyingkiri ing pirang-pirang kasus.

Law & More, kanthi kerjasama karo penasihat pajak lan para klien, menehi pilihan babagan hukum pajak Walanda lan EU sing diwenehake. Yen perlu, kita bakal kerja bareng karo penasihat pajak sing dipercaya lan akuntan sing didaftar ing Walanda lan ing lembaga liyane kanggo menehi saran lan solusi sing paling apik kanggo klien Walanda lan internasional.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora ana gunane, klien bisa ngandhani dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl