Apa sampeyan butuh pitulung karo EURASIA & DES CIS?
KONTAK LAW & MORE

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/ /
Meja Eurasia & CIS
/

Meja Eurasia & CIS

Law & More uga duwe ilmu babagan pasar Eurasian lan mental negara-negara sing beda ing Eurasia. Eurasia minangka istilah kanggo wilayah geografis sing kasusun saka Eropa lan Asia. Kita wis ngewangi akeh klien saka wilayah Eurasian. Klien-klien iki umume asale saka Rusia lan CIS. Kita gabungke kawruh babagan pasar kasebut kanthi keahlian saka macem-macem ukum Walanda lan internasional. Liwat kombinasi unik iki, kita bisa nyedhiyani layanan lengkap kanggo bisnis lan individu Eurasia.

Bisnis lan individu sing asale saka Rusia, Ukraina lan CIS sing aktif ing Walanda bisa ngewangi pitulung kita sing menehi saran legal lan fiskal. Kita duwe keahlian kanggo menehi saran babagan penggabungan lan akuisisi, transaksi real estate lan strukture fiskal lan perusahaan.

Yen sampeyan duwe tujuan kanggo ngoperasikake pasar Walanda- utawa Benelux, kita uga bisa menehi pitulung kanthi sah. Law & More bisa ndhukung sampeyan nalika nggawe sawetara jinis perjanjian utawa bisa nemtokake struktur pendiri perusahaan sing paling cocog kanggo sampeyan. Kanthi kabeh aspek ing proses panyiapan bisnis ing Walanda sampeyan bisa ngatasi pitulung legal saka Law & More.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Eurasia & CIS Desk siap nulung sampeyan:

Kantor Law & More

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.