Law & More uga duwe ilmu babagan pasar Eurasian lan mental negara-negara sing beda ing Eurasia. Eurasia minangka istilah kanggo wilayah geografis sing kasusun saka Eropa lan Asia. Kita wis ngewangi akeh klien saka wilayah Eurasian. Klien-klien iki umume asale saka Rusia lan CIS. Kita gabungke kawruh babagan pasar kasebut kanthi keahlian saka macem-macem ukum Walanda lan internasional. Liwat kombinasi unik iki, kita bisa nyedhiyani layanan lengkap kanggo bisnis lan individu Eurasia.

Apa sampeyan butuh pitulung karo EURASIA & DES CIS?
KONTAK LAW & MORE

Meja Eurasia & CIS

Law & More uga duwe ilmu babagan pasar Eurasian lan mental negara-negara sing beda ing Eurasia. Eurasia minangka istilah kanggo wilayah geografis sing kasusun saka Eropa lan Asia. Kita wis ngewangi akeh klien saka wilayah Eurasian. Klien-klien iki umume asale saka Rusia lan CIS. Kita gabungke kawruh babagan pasar kasebut kanthi keahlian saka macem-macem ukum Walanda lan internasional. Liwat kombinasi unik iki, kita bisa nyedhiyani layanan lengkap kanggo bisnis lan individu Eurasia.

Bisnis lan individu sing asale saka Rusia, Ukraina lan CIS sing aktif ing Walanda bisa ngewangi pitulung kita sing menehi saran legal lan fiskal. Kita duwe keahlian kanggo menehi saran babagan penggabungan lan akuisisi, transaksi real estate lan strukture fiskal lan perusahaan.

Yen sampeyan duwe tujuan kanggo ngoperasikake pasar Walanda- utawa Benelux, kita uga bisa menehi pitulung kanthi sah. Law & More bisa ndhukung sampeyan nalika nggawe sawetara jinis perjanjian utawa bisa nemtokake struktur pendiri perusahaan sing paling cocog kanggo sampeyan. Kanthi kabeh aspek ing proses panyiapan bisnis ing Walanda sampeyan bisa ngatasi pitulung legal saka Law & More.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl