KAWASAN KHUSUS

Eurasia minangka istilah kanggo wilayah geografis sing kasusun saka Eropa lan Asia. Kita gabungke kawruh babagan pasar kasebut kanthi keahlian saka macem-macem ukum Walanda lan internasional. Liwat kombinasi unik iki, kita bisa nyedhiyani layanan lengkap kanggo bisnis lan individu Eurasia.

Minangka perusahaan sing makarya ing sektor kasebut, sampeyan bisa nemokake kabeh masalah legal sing angel. Sawise kabeh, sektor iki ora bakal ngadeg maneh, mula berkembang kanthi aktif. Pengacara kita minangka ahli bidang sing nyabrang iki lan bisa menehi saran legal utawa perusahaan kanggo perusahaan, umpamane babagan tanggung jawab produk.

Sanajan regejegan nyebabake emosi dadi dhuwur, kanthi asil sing loro-lorone ora weruh solusi maneh, ing Law & More kita yakin manawa solusi bareng sing bisa nyukupi kabeh pihak sing terlibat bisa ditemokake liwat mediasi. Ing proses iki Law & More mediator ora mung nggatekake kepentingan kaloro pihak sajrone konsultasi, nanging uga njamin bantuan hukum lan emosional.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.