Ing masarakat saiki, relevansi kepatuhan dadi luwih penting. Kepatuhan asale saka tembung kriya Inggris 'to mematuhi' lan tegese 'manut utawa manut'. Saka sudut pandang ukum, kepatuhan tegese netepi undang-undang lan peraturan sing ditrapake. Iki penting banget kanggo saben perusahaan lan institusi. Yen undang-undang lan peraturan sing ditrapake ora dianut, langkah-langkah bisa dileksanakake dening pamrentah.

PERLU LAWANER KOMPLIKEN?
KONTAK LAW & MORE

Compliance

Menu cepet

Ing masarakat saiki, relevansi kepatuhan dadi luwih penting. Kepatuhan asale saka tembung kriya Inggris 'to mematuhi' lan tegese 'manut utawa manut'. Saka sudut pandang ukum, kepatuhan tegese netepi undang-undang lan peraturan sing ditrapake. Iki penting banget kanggo saben perusahaan lan institusi. Yen undang-undang lan peraturan sing ditrapake ora dianut, langkah-langkah bisa dileksanakake dening pamrentah. Iki beda-beda gumantung saka denda administratif utawa pambayaran ukuman nganti pencabutan lisensi utawa inisiasi investigasi pidana. Sanajan kepatuhan bisa ana hubungane karo kabeh undang-undang lan peraturan sing ana, nanging ing taun-taun pungkasan, kepatuhan utamane nduweni pengaruh ing ukum finansial lan ukum privasi.

Hukum privasi

Selaras karo hukum privasi wis saya tambah penting ing taun-taun kepungkur. Iki utamane amarga Regulasi Perlindungan Data Umum (GDPR), sing wiwit berkuat kawasa tanggal 25 Mei 2018. Wiwit peraturan iki, institusi kudu tundhuk karo aturan sing luwih ketat lan warga negara duwe hak liyane babagan data pribadhi. Ing cendhak, GDPR ditrapake nalika data pribadi diproses dening organisasi.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Data pribadi nuduhake informasi sing ana gandhengane karo wong alami sing wis diidentifikasi utawa bisa diidentifikasi. Iki tegese informasi iki bisa uga ana gandhengane langsung karo wong liya utawa bisa dilacak langsung karo wong kasebut. Meh kabeh organisasi kudu ngatasi proses data pribadi. Contone, kasus iki wis kedadeyan, nalika administrasi penggajian diproses utawa nalika data pelanggan disimpen. Iki amarga pangolahan data pribadi sing ana gandhengane karo pelanggan lan staf perusahaan dhewe. Uga, kewajiban tundhuk karo GDPR ditrapake kanggo perusahaan uga lembaga sosial kayata klub olahraga utawa yayasan.

ComplianceScope ing GDPR saengga bisa banget. Panguwasa Data Piranti minangka organisasi pengawas sing selaras karo GDPR. Yen organisasi ora tundhuk, Lembaga Data Pribadi bisa ngetrapake denda, antara liya. Dendo kasebut bisa mbukak nganti ewu euro. Selaras karo GDPR dadi penting kanggo saben organisasi.

kita layanan

Tim saka Law & More njamin manawa sampeyan netepi kabeh hukum lan peraturan. Spesialis kita nyemplungake organisasi sampeyan, nliti hukum lan peraturan sing ditrapake kanggo organisasi sampeyan lan banjur nggawe rencana kanggo mesthekake yen sampeyan netepi aturan kasebut ing kabeh ngarep. Kajaba iku, spesialis kita uga bisa tumindak minangka manajer pematuhan kanggo sampeyan. Ora mung perlu kanggo mesthekake yen sampeyan tundhuk karo aturan lan peraturan sing ditrapake, iku uga penting sampeyan terus netepi pamrentahan lan peraturan kanthi cepet. Law & More rapet nganti kabeh pembangunan lan nanggapi kanthi cepet. Asile, kita bisa njamin manawa organisasi sampeyan lan bakal tetep netepi.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl