Lokasi Katrangan Rute Eindhoven

Law & More dumunung ing "Twinning Center" ing kampus saka Eindhoven Universitas Teknologi. Sajrone jam kantor normal, sampeyan bisa laporan menyang reception kang dumunung ing bangunan jejer, "De Catalyst". Ing njaba jam kantor normal, hubungi kita liwat telpon nalika rawuh.

Dening mobil

Cathetan: Yen sampeyan nggunakake sistem navigasi, ketik persimpangan saka "De Lismortel" lan "Horsten". Saka titik kasebut, sampeyan bisa nemokake bangunan 'De Catalyst' ing sisih tengen. Alamat "De Catalyst" yaiku "De Lismortel 31", Kanggo De Catalyst ana kolom kanthi nomer bangunan 76 lan 77. 

Saka A2 saka Den Bosch:

  • Saka A2 / N2, ing prapatan Ekkersweijer, njupuk A58 ing arah Son en Breugel.
  • Sawise 3.9 km nguripake tengen menyang John F. Kennedylaan ing arah saka Eindhoven Centrum.
  • Ing persimpangan karo Cincin, belok kiwa menyang arah Helmond.
  • Giliran nengen lampu lalu lintas (sadurunge stasiun bensin Texaco).
  • Bukak gapura pambayaran TU / e.
  • Ing T-simpang mangiwa ing arah De Lismortel (dadi aja giliran ngiwa ing arah arah De Zaale).
  • Ing T-prapatan sabanjure giliran maneh ing mburi dalan ing sisih tengen ing sisih endi sampeyan bakal weruh Pusat Kembar; ngelawan lawang utama yaiku taman mobil kita.

Saka A2 saka Maastricht utawa saka A67 saka Venlo utawa Antwerp:

  • Ing prapatan Leenderheide, njupuk arah Eindhoven, Centrum/Tongelre.
  • Sampeyan bakal mlebu Eindhoven ing bundaran. Terus maju terus lan ing lampu lalu lintas kapindho (ing persimpangan karo Ring) njupuk arah Nijmegen/Den Bosch (Piuslaan). Terus tindakake arah iki (liwat kanal, ing ngisor rel).
  • Ing putaran sabanjure njupuk dalan kapindho (Insulindelaan).
  • Aktifake kiwa ing lampu lalu lintas (sadurunge stasiun bensin Texaco).
  • Bukak gapura pambayaran TU / e.
  • Ing T-simpang mangiwa ing arah De Lismortel (dadi aja giliran ngiwa ing arah arah De Zaale).
  • Ing T-prapatan sabanjure giliran maneh ing mburi dalan ing sisih tengen ing sisih endi sampeyan bakal weruh Pusat Kembar; ngelawan lawang utama yaiku taman mobil kita.

Saka A58 saka Tilburg:

  • Ing prapatan Batadorp njupuk metu Randweg Eindhoven Noord/Centrum lan ing prapatan Ekkersweijer njupuk metu Randweg Eindhoven/Centrum (belok nengen ing prapatan). Banjur terus tindakake arah Centrum.
  • Sawise 3.9 km nguripake tengen menyang John F. Kennedylaan ing arah saka Eindhoven Centrum.
  • Ing persimpangan karo Cincin, belok kiwa menyang arah Helmond.
  • Giliran nengen lampu lalu lintas (sadurunge stasiun bensin Texaco).
  • Bukak gapura pambayaran TU / e.
  • Ing T-simpang mangiwa ing arah De Lismortel (dadi aja giliran ngiwa ing arah arah De Zaale).
  • Ing T-prapatan sabanjure giliran maneh ing mburi dalan ing sisih tengen ing sisih endi sampeyan bakal weruh Pusat Kembar; ngelawan lawang utama yaiku taman mobil kita.

Saka A50 saka Nijmegen:

  • Nalika rawuh ing Eindhoven, tindakake arah kanggo Centrum.
  • Sawise 3.9 km nguripake tengen ing John F. Kennedylaan ing arah saka Eindhoven Centrum.
  • Ing persimpangan karo Cincin, belok kiwa menyang arah Helmond.
  • Giliran nengen lampu lalu lintas (sadurunge stasiun bensin Texaco).
  • Bukak gapura pambayaran TU / e.
  • Ing T-simpang mangiwa ing arah De Lismortel (dadi aja giliran ngiwa ing arah arah De Zaale).
  • Ing T-prapatan sabanjure giliran maneh ing mburi dalan ing sisih tengen ing sisih endi sampeyan bakal weruh Pusat Kembar; ngelawan lawang utama yaiku taman mobil kita. 

Saka A270 saka Helmond:

  • Ing lampu lalu lintas kapindho ing Eindhoven, nguripake tengen ing roundabout, arah Ring / Universitas / Den Bosch / Tilburg.
  • Aktifake kiwa ing lampu lalu lintas (sadurunge stasiun bensin Texaco).
  • Bukak gapura pambayaran TU / e.
  • Ing T-simpang mangiwa ing arah De Lismortel (dadi aja giliran ngiwa ing arah arah De Zaale).
  • Ing T-prapatan sabanjure giliran maneh ing mburi dalan ing sisih tengen ing sisih endi sampeyan bakal weruh Pusat Kembar; ngelawan lawang utama yaiku taman mobil kita.

Dening Angkutan Umum

  • Eindhoven Universitas Teknologi gampang diakses. Kabeh bangunan universitas cedhak karo stasiun sepur ing Eindhoven. Ing peta latar universitas, Twinning Center dituduhake minangka TCE.
  • Mudhun undhak-undhakan platform, banjur belok nengen menyang sisih lor (stasiun bis), Kennedyplein.
  • Sampeyan bisa ndeleng bangunan universitas ing sisih tengen, mung sawetara menit. Pusat Kembar dumunung ing pungkasan situs TU (jarak jarak kira-kira 15 menit). Tindakake pratandha panah kuning menyang "De Lismortel".

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.