Lokasi Katrangan Eindhoven

Law & More dumunung ing "Pusat Kembar" ing kampus Teknologi Eindhoven. Sajrone jam kantor normal, sampeyan bisa laporan menyang resepsi sing ana ing bangunan sing ana ing sisih ngarep, "De Catalyst". Ing njaba kantor normal, hubungi kita kanthi telpon.

Dening mobil

Cathetan: Yen sampeyan nggunakake sistem navigasi, ketik persimpangan saka "De Lismortel" lan "Horsten". Saka titik kasebut, sampeyan bisa nemokake bangunan 'De Catalyst' ing sisih tengen. Alamat "De Catalyst" yaiku "De Lismortel 31", Kanggo De Catalyst ana kolom kanthi nomer bangunan 76 lan 77. 

Saka A2 saka Den Bosch:

  • Saka A2 / N2, ing prapatan Ekkersweijer, njupuk A58 ing arah Son en Breugel.
  • Sawise 3.9 km mbalik menyang John F. Kennedylaan ing arah Eindhoven Centrum.
  • Ing persimpangan karo Cincin, belok kiwa menyang arah Helmond.
  • Giliran nengen lampu lalu lintas (sadurunge stasiun bensin Texaco).
  • Bukak gapura pambayaran TU / e.
  • Ing T-simpang mangiwa ing arah De Lismortel (dadi aja giliran ngiwa ing arah arah De Zaale).
  • Ing T-prapatan sabanjure giliran maneh ing mburi dalan ing sisih tengen ing sisih endi sampeyan bakal weruh Pusat Kembar; ngelawan lawang utama yaiku taman mobil kita.

Saka A2 saka Maastricht utawa saka A67 saka Venlo utawa Antwerp:

  • Ing prapatan Leenderheide, arahake ing Eindhoven, Centrum / Tongelre.
  • Sampeyan bakal mlebu ing Eindhoven nalika rundingan. Terusake terus lan ing lampu lalu lintas kaping loro (ing persimpangan karo Cincin) arahake menyang Nijmegen / Den Bosch (Piuslaan). Tindakake pandhuan iki (liwat terusan, ing ril)
  • Ing putaran sabanjure njupuk dalan kapindho (Insulindelaan).
  • Aktifake kiwa ing lampu lalu lintas (sadurunge stasiun bensin Texaco).
  • Bukak gapura pambayaran TU / e.
  • Ing T-simpang mangiwa ing arah De Lismortel (dadi aja giliran ngiwa ing arah arah De Zaale).
  • Ing T-prapatan sabanjure giliran maneh ing mburi dalan ing sisih tengen ing sisih endi sampeyan bakal weruh Pusat Kembar; ngelawan lawang utama yaiku taman mobil kita.

Saka A58 saka Tilburg:

  • Ing prau Batadorp njupuk metu saka Randweg Eindhoven Noord / Centrum lan ing simpang Ekkersweijer njupuk metu saka Randweg Eindhoven / Centrum (mangiwa ing prapatan). Banjur terus tindakake arah Centrum.
  • Sawise 3.9 km mbalik menyang John F. Kennedylaan ing arah Eindhoven Centrum.
  • Ing persimpangan karo Cincin, belok kiwa menyang arah Helmond.
  • Giliran nengen lampu lalu lintas (sadurunge stasiun bensin Texaco).
  • Bukak gapura pambayaran TU / e.
  • Ing T-simpang mangiwa ing arah De Lismortel (dadi aja giliran ngiwa ing arah arah De Zaale).
  • Ing T-prapatan sabanjure giliran maneh ing mburi dalan ing sisih tengen ing sisih endi sampeyan bakal weruh Pusat Kembar; ngelawan lawang utama yaiku taman mobil kita.

Saka A50 saka Nijmegen:

  • Sawise tekan ing Eindhoven, tututi arah menyang Centrum.
  • Sawise 3.9 km ing sisih tengen ing John F. Kennedylaan ing arah Eindhoven Centrum.
  • Ing persimpangan karo Cincin, belok kiwa menyang arah Helmond.
  • Giliran nengen lampu lalu lintas (sadurunge stasiun bensin Texaco).
  • Bukak gapura pambayaran TU / e.
  • Ing T-simpang mangiwa ing arah De Lismortel (dadi aja giliran ngiwa ing arah arah De Zaale).
  • Ing T-prapatan sabanjure giliran maneh ing mburi dalan ing sisih tengen ing sisih endi sampeyan bakal weruh Pusat Kembar; ngelawan lawang utama yaiku taman mobil kita. 

Saka A270 saka Helmond:

  • Ing lampu lalu lintas nomer loro ing Eindhoven, giliran nengen ing garis bunder, arah / Universitas / Den Bosch / Tilburg.
  • Aktifake kiwa ing lampu lalu lintas (sadurunge stasiun bensin Texaco).
  • Bukak gapura pambayaran TU / e.
  • Ing T-simpang mangiwa ing arah De Lismortel (dadi aja giliran ngiwa ing arah arah De Zaale).
  • Ing T-prapatan sabanjure giliran maneh ing mburi dalan ing sisih tengen ing sisih endi sampeyan bakal weruh Pusat Kembar; ngelawan lawang utama yaiku taman mobil kita.

Dening Angkutan Umum

  • Universitas Teknologi Eindhoven gampang diakses. Kabeh bangunan universitas cedhak karo stasiun sepur ing Eindhoven. Ing peta latar universitas, Pusat Kembar dituduhake minangka TCE.
  • Mudhun undhak-undhakan platform, banjur belok nengen menyang sisih lor (stasiun bis), Kennedyplein.
  • Sampeyan bisa ndeleng bangunan universitas ing sisih tengen, mung sawetara menit. Pusat Kembar dumunung ing pungkasan situs TU (jarak jarak kira-kira 15 menit). Tindakake pratandha panah kuning menyang "De Lismortel".