ING Mbutuhake Pengacara Real Estate?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Real Estate
/

Pengacara Real Estate

Hukum real estate kasusun saka kabeh aspek legal babagan properti sing ora bisa dilindhungi. Kita ing Law & More bisa mbantu sampeyan menehi saran legal nalika pitakonan utawa konflik timbul babagan tuku lan adol properti sing ora bisa diganti. Kajaba iku, kita bisa menehi saran legal babagan hukum babagan pambangunan lan nyewa ukum.

Menu cepet

Hukum konstruksi

Minangka wirausaha ing sektor konstruksi sampeyan kerja sama karo macem-macem pihak. Kepala sekolah, arsitek lan kontraktor kudu nggawe janjian sing jelas, amarga kegiatan saben partai kasebut ana gandheng cenenge. Amarga pirang-pirang kolaborasi ing proses konstruksi, saben partai dadi sawetara kewajiban lan hak sing ditata ing ukum. Minangka akibat saka kerumitan kolaborasi, bisa uga ana macem-macem masalah hukum. Apa kewajiban lan hak sampeyan kanggo pihak liyane? Sapa sing bisa tanggung jawab sajrone kerusakan amarga akibat saka kesalahan struktural. Law & More nduweni kemampuan kanggo nyedhiyani sampeyan karo saran legal lan bisa litigate yen rampung perlu.

Layanan saka Law & More

Saben perusahaan unik. Mula, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog langsung karo perusahaan sampeyan.

Yen kedadeyan kasebut, kita uga bisa ngadili sampeyan. Hubungi kita kanggo kahanan.

Kita njagong karo sampeyan kanggo nggawe strategi.

Saben wirausaha kudu ngatasi undang-undang perusahaan. Siapake dhewe kanthi becik.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Kajaba iku, kita bisa menehi saran babagan kabeh aturan hukum sing kudu ditindakake. Kanthi cara iki, masalah hukum, babagan tanggung jawab, bisa dicegah sabisa.

Ora suwe, bisa menehi sampeyan, antara liya, kanthi tumindak ing ngisor iki:

  • Penentuan hak lan kewajiban minangka aktor ing proses struktural;
  • Menehi saran babagan syarat lan kahanan sing kudu dituruti konstruksi;
  • Bantuan yen sampeyan tanggung jawab.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Real Estate siap nulung sampeyan:

Kantor Law & More

Hukum Real EstateHukum penyewanan

Law & More mbantu para penyewa lan tuan tanah kanggo nyegah lan ngrampungake masalah legal. Penyewa lan tuan tanah duwe kewajiban sah khusus. Iki ngemot karakter sing ngatur supaya partai bisa ngganti karo kesepakatan dhewe. Kajaba iku, ana syarat wajib ing ukum sewa. Siji wong ora bisa beda karo aturan kasebut, sing utomo nglindhungi penyewa amarga partai sing luwih lemah, kanthi kontrak. Yen sampeyan wis dipanggonke ing kahanan sing ora cocog karo prajanjine, ana sawetara tumindak sing bisa dicoba. Ing kasus kaya ngono, sampeyan bisa dipercaya kanthi menehi saran sah sing dibutuhake.

Tuladha subjek sing bisa mbantu sampeyan:

  • panyusunan persetujuan rental yen sampeyan minangka juragan;
  • regejegan bab panjelasan saka persetujuan;
  • tumindak yen panyewan utawa juragan tanah ora tumindak tundhuk karo perjanjian sing digawe;
  • mandap saka persetujuan rental.

Nyewa akomodasi bisnis

Yen sampeyan pengin ngoperasikake bisnis sampeyan butuh papan bisnis. Yen sampeyan duwe tujuan kanggo nyewa akomodasi bisnis, persetujuan sewa kudu digawe. Ana aturan hukum tartamtu kanggo nyewa akomodasi bisnis. Apa sing bisa mbantu sampeyan yaiku:

  • nemtokake spesies perjanjian sewa lan hak lan kewajiban sing cocog;
  • menehi saran yen ana modifikasi rega sewa;
  • menehi saran babagan proteksi reresik.

Sampeyan kepincut bangunan sing apik banget? Yen ngono, sampeyan pengin nyewa bangunan iki, sampeyan kudu ngerti apa kegiatan sing sampeyan pengin ... tundhuk karo pamrentahan sing ditindakake dening kotamadya menyang sawijining bangunan. Law & More yaiku mbuwang kawruh babagan rencana zoning lan bisa nemoni manawa ruang kasebut.

Tuku akomodasi bisnis

Yen sampeyan pengin tuku properti kanggo bisnis sampeyan utawa wis duwe, mula kita bisa mbantu sampeyan karo subyek ing ngisor iki:

  • rembugan perjanjian tuku;
  • panjelasan saka persetujuan;
  • nglanggar kontrak dening juragan tanah;
  • mandap saka persetujuan;
  • hipotek lan struktur finansial.

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.