Hukum real estate kasusun saka kabeh aspek legal babagan properti sing ora bisa dilindhungi. Kita ing Law & More bisa mbantu sampeyan menehi saran legal nalika pitakonan utawa konflik timbul babagan tuku lan adol properti sing ora bisa diganti. Kajaba iku, kita bisa menehi saran legal babagan hukum babagan pambangunan lan nyewa ukum.

PERLUKAN UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG LUKIS ESTATE
TAWAR ING LAWYER UNDANG-UNDANG ESTATE

Hukum Real Estate

Hukum real estate kasusun saka kabeh aspek legal babagan properti sing ora bisa dilindhungi. Kita ing Law & More bisa mbantu sampeyan menehi saran legal nalika pitakonan utawa konflik timbul babagan tuku lan adol properti sing ora bisa diganti. Kajaba iku, kita bisa menehi saran legal babagan hukum babagan pambangunan lan nyewa ukum.

Menu cepet

Hukum konstruksi

Minangka wirausaha ing sektor konstruksi sampeyan kerja sama karo macem-macem pihak. Kepala sekolah, arsitek lan kontraktor kudu nggawe janjian sing jelas, amarga kegiatan saben partai kasebut ana gandheng cenenge. Amarga pirang-pirang kolaborasi ing proses konstruksi, saben partai dadi sawetara kewajiban lan hak sing ditata ing ukum. Minangka akibat saka kerumitan kolaborasi, bisa uga ana macem-macem masalah hukum. Apa kewajiban lan hak sampeyan kanggo pihak liyane? Sapa sing bisa tanggung jawab sajrone kerusakan amarga akibat saka kesalahan struktural. Law & More nduweni kemampuan kanggo nyedhiyani sampeyan karo saran legal lan bisa litigate yen rampung perlu.

Kajaba iku, kita bisa menehi saran babagan kabeh aturan hukum sing kudu ditindakake. Kanthi cara iki, masalah hukum, babagan tanggung jawab, bisa dicegah sabisa.

Ora suwe, bisa menehi sampeyan, antara liya, kanthi tumindak ing ngisor iki:

• Netepake hak lan kewajiban minangka aktor sajrone proses struktural;
• Menehi pitunjuk babagan syarat lan kahanan sing kudu dipatuhi;
• Bantuan yen sampeyan bakal tanggung jawab.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

Layanan saka Law & More

Hukum Corporate

Hukum perusahaan

Saben perusahaan pancen unik. Mulane, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog karo perusahaan sampeyan

Kabar saka gawan

Pengacara interim

Kudu pengacara? Nyedhiyani dhukungan legal sing cukup kanggo Law & More

Advocate

Hukum imigrasi

Kita ngrampungake prekara sing ana hubungane karo diakoni, omah, deportasi lan alien

Persetujuan pemegang saham

Hukum bisnis

Saben wirausaha kudu ngatasi undang-undang perusahaan. Siapake dhewe kanthi becik.

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Hukum penyewanan

Law & More mbantu para penyewa lan tuan tanah kanggo nyegah lan ngrampungake masalah legal. Penyewa lan tuan tanah duwe kewajiban sah khusus. Iki ngemot karakter sing ngatur supaya partai bisa ngganti karo kesepakatan dhewe. Kajaba iku, ana syarat wajib ing ukum sewa. Siji wong ora bisa beda karo aturan kasebut, sing utomo nglindhungi penyewa amarga partai sing luwih lemah, kanthi kontrak. Yen sampeyan wis dipanggonke ing kahanan sing ora cocog karo prajanjine, ana sawetara tumindak sing bisa dicoba. Ing kasus kaya ngono, sampeyan bisa dipercaya kanthi menehi saran sah sing dibutuhake.

Tuladha subjek sing bisa mbantu sampeyan:

• ngrancang perjanjian sewa yen sampeyan tuan tanah ;;
• musuhan babagan panjelasan persetujuan;
• nindakake tindakan yen penyewa utawa tuan tanah ora tumindak tundhuk karo perjanjian sing digawe ;;
• mungkasi persetujuan sewa.

Nyewa akomodasi bisnis

Yen sampeyan pengin ngoperasikake bisnis sampeyan butuh papan bisnis. Yen sampeyan duwe tujuan kanggo nyewa akomodasi bisnis, persetujuan sewa kudu digawe. Ana aturan hukum tartamtu kanggo nyewa akomodasi bisnis. Apa sing bisa mbantu sampeyan yaiku:

• nemtokake spesies perjanjian sewa lan hak lan kewajiban sing cocog;
• menehi saran yen ana modifikasi rega sewa;
• menehi saran babagan perlindungan pelosakan.

Sampeyan kepincut bangunan sing apik banget? Yen ngono, sampeyan pengin nyewa bangunan iki, sampeyan kudu ngerti apa kegiatan sing sampeyan pengin ... tundhuk karo pamrentahan sing ditindakake dening kotamadya menyang sawijining bangunan. Law & More yaiku mbuwang kawruh babagan rencana zoning lan bisa nemoni manawa ruang kasebut.

Hukum Real Estate

Tuku akomodasi bisnis

Yen sampeyan pengin tuku properti kanggo bisnis sampeyan utawa wis duwe, mula kita bisa mbantu sampeyan karo subyek ing ngisor iki:

• rembugan perjanjian tuku;
• panjelasan perjanjian kasebut;
• nglanggar kontrak kasebut dening tuan tanah;
• mungkasi persetujuan;
• hipotek lan struktur finansial.

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl