Kita kanthi aktif menehi saran kanggo klien Walanda lan internasional sing nandur modal ing macem-macem properti real estate ing Walanda, kayata hotel, resort, proyek komersial lan portfolio perumahan.

HUKUMAN lan TRANSAKSI ESTATE REAL
DAFTAR TANPA KANGGO

Transaksi Properti lan Real Estate

Hukum real estate kasusun saka kabeh aspek legal babagan properti sing ora bisa dilindhungi. Kita ing Law & More bisa mbantu sampeyan menehi saran legal nalika pitakonan utawa konflik timbul babagan tuku lan adol properti sing ora bisa diganti. Kajaba iku, kita bisa nyedhiyani sampeyan menehi saran legal babagan hukum sewa.

Salajengipun, klien Walanda lan internasional Law & More lagi dibantu lan menehi saran babagan nyusun investasi real estate Walanda lan internasional kanthi cara sing paling nguntungake pajak kanthi nggunakake pendekatan multi-ukum. Kepakaran kita tekan saka akuisisi apartemen kanggo panggunaan pribadi kanggo negosiasi kompleks properti lan transaksi real estate.

Kita kanthi aktif menehi saran kanggo klien Walanda lan internasional sing nandur modal ing macem-macem properti real estate ing Walanda, kayata hotel, resort, proyek komersial lan portfolio perumahan.

Hukum sewa

Law & More mbantu para penyewa lan tuan tanah kanggo nyegah lan ngrampungake masalah legal. Semono uga sewulan omah sing disewa kayata sewa omah kanggo toko lan bangunan kantor. Penyewa lan tuan tanah duwe kewajiban sah khusus. Iki ngemot karakter sing ngatur supaya partai bisa ngganti dheweke perjanjian dhewe. Kajaba iku, ana syarat wajib ing ukum sewa. Ora ana sing bisa beda karo aturan kasebut, sing utomo nglindhungi penyewa amarga partai sing luwih lemah, kanthi kontrak. Yen sampeyan wis dipanggonke ing kahanan sing ora cocog karo prajanjine, ana sawetara tumindak sing bisa dicoba. Ing kasus kaya ngono, sampeyan bisa dipercaya kanthi menehi saran sah sing dibutuhake.

Tuladha subjek sing bisa mbantu sampeyan:

• ngrancang perjanjian sewaan yen sampeyan tuan tanah
• musuhan babagan panjelasan persetujuan
• nindakake tindakan yen penyewa utawa tuan tanah ora tumindak tundhuk karo perjanjian sing digawe
• mungkasi persetujuan sewa

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

Layanan saka Law & More

Hukum Corporate

Hukum perusahaan

Saben perusahaan pancen unik. Mulane, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog karo perusahaan sampeyan

Kabar saka gawan

Pengacara interim

Kudu pengacara? Nyedhiyani dhukungan legal sing cukup kanggo Law & More

Advocate

Hukum imigrasi

Kita ngrampungake prekara sing ana hubungane karo diakoni, omah, deportasi lan alien

Persetujuan pemegang saham

Hukum bisnis

Saben wirausaha kudu ngatasi undang-undang perusahaan. Siapake dhewe kanthi becik.

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl