ING Mbutuhake Pengacara Privasi?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Privasi
/

Pengacara Privasi

Privasi minangka hak dhasar lan ngidini individu lan perusahaan ngontrol data.

Menu cepet

Amarga ana undhang-undhang lan peraturan Eropa lan nasional lan kontrol sing ketat kanggo netepi pengawas, perusahaan lan institusi meh ora bisa nglirwakake hukum privasi saiki. Contone angger lan peraturan sing paling terkenal sing meh kabeh perusahaan utawa lembaga kudu dipatuhi yaiku Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) sing ditindakake ing saindenging Uni Eropa. Ing Walanda, aturan tambahan sing diwenehake ing Undhang-undhang Implementasi GDPR (UAVG). Intine GDPR lan UAVG ana ing kasunyatan manawa saben perusahaan utawa lembaga sing ngolah data pribadi kudu ngatasi data pribadi kasebut kanthi tliti lan transparan.

Sanajan nggawe perusahaan GDPR-bukti penting banget, tetep kompleks. Apa preduli data data, data personel utawa data saka pihak katelu, GDPR nyetel syarat sing ketat babagan proses data pribadi lan uga nguatake hak-hak wong sing data diolah. Law & More pokrol ngerti kabeh babagan gegayutan hukum privasi (sing terus ganti). Pengacara kita nemokake cara kanggo ngatasi data pribadi lan map ing proses internal lan pangolahan data. Pengacara kita uga mriksa sejatine perusahaan sampeyan wis disusun kanthi becik miturut aturan AVG sing ditrapake lan apa ana kemungkinan dandan. Kanthi cara iki, Law & More seneng mbantu sampeyan nggawe lan njaga organisasi GDPR-bukti.

"Sajrone perkenalan, aku langsung dadi jelas
sing Law & More duwe rencana sing jelas
saka tumindak”

Jangkoan aplikasi lan pengawasan

GDPR ditrapake kanggo kabeh organisasi sing ngolah data pribadi. Yen perusahaan sampeyan nglumpukake data sing bisa diidentifikasi karo wong, perusahaan sampeyan duwe hubungane karo GDPR. Salajengipun, data pribadi diproses nalika, umpamane, administrasi gaji karyawan sampeyan katahan, janjian karo pelanggan kadaptar utawa nalika data ing kesehatan dipasarke. Sampeyan uga bisa mikirake kahanan ing ngisor iki: nindakake kegiatan pemasaran utawa ngukur utawa ndhaptar produktivitas karyawan utawa panggunaan komputer. Amarga ndeleng sing kasebut ing ndhuwur, ora bisa dibatalake manawa perusahaan sampeyan bakal nemoni undang-undang privasi.

Ing Walanda, prinsip dhasar yaiku wong kudu bisa ngandelake perusahaan lan lembaga kanggo ngurus data kanthi tliti. Sawise kabeh, ing komunitas saiki, digitalisasi duwe peran sing penting lan melu ngolah data kanthi wujud digital. Iki bisa nyebabake risiko serius kanggo nglindhungi privasi kita. Pramila pangawas privasi Walanda, Otoritas Perlindungan Data Walanda (AP), nduweni kekuwatan lan kekuwatan sing adoh banget. Yen perusahaan sampeyan ora tundhuk karo undang-undang GDPR sing ditrapake, mula kanthi cepet ana risiko kanggo tundhuk karo mbayar paukuman périodik utawa denda sing gedhe, sing bisa nganti rong puluh yuta euro. Kajaba iku, yen nggunakake data pribadi, kanthi pedhot, perusahaan sampeyan kudu nggatekake publisitas sing ala lan tumindak ganti rugi dening para korban.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Privasi kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Hukum privasiKawicaksanan Inventori lan privasi

Kanggo ngindhari konsekuensi utawa langkah-langkah sing adoh saka pengawas, penting kanggo perusahaan utawa institusi sampeyan duwe kabijakan privasi supaya tundhuk karo GDPR. Sadurunge nglumpukake kabijakan privasi, kudu inventori babagan perusahaan utawa institusi sampeyan nindakake konteks privasi. Kuwi sebabe Law & More wis nggawe rencana langkah-langkah ing ngisor iki:

Langkah 1: Ngenali data pribadi sing diproses
Langkah 2: Nemtokake tujuan lan basis pangolahan data
Langkah 3: Nemtokake cara hak data sing dijamin
Langkah 4: Netepke apa lan carane njaluk, nampa lan ndhaftar ijin
Langkah 5: Nemtokake manawa sampeyan wajib nindakake evaluasi Impak Perlindhungan Data
Langkah 6: Nemtokake apa arep milih Pegawai Perlindhungan Data
Langkah 7: Tentukan kepiye perusahaan menehi hasil kanggo bocor data lan kewajiban pelapor
Langkah 8: Priksa perjanjian prosesor sampeyan
Langkah 9: Nemtokake pengawas organisasi sampeyan ing ngisor iki

Yen sampeyan wis nindakake analisis iki, sampeyan bisa nemtokake manawa ana risiko nglanggar undang-undang privasi ing perusahaan sampeyan. Iki uga bisa diantisipasi ing kabijakan privasi sampeyan. Apa sampeyan nggoleki dhukungan ing proses iki? Mangga kontak Law & More. Pengacara kita minangka ahli babagan hukum privasi lan bisa mbantu perusahaan utawa lembaga kanthi layanan ing ngisor iki:

  • Nasehat lan mangsuli pitakon hukum: contone, kapan ana pelanggaran data lan kepiye cara ngatasi?
  • Nganalisa pangolahan data adhedhasar tujuan lan prinsip GDPR lan nemtokake risiko tartamtu: apa perusahaan utawa institusi sampeyan tundhuk karo GDPR lan langkah hukum apa sing isih kudu ditindakake?
  • Nyiyapake lan mriksa dokumen, kayata kabijakan privasi utawa perjanjian prosesor.
  • Nindakake Assessment Dampak Pangreksan Data.
  • Mbantu ing proses hukum lan proses penegakan dening AP.

Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

Perlindhungan hak privasi dadi saya penting ing masyarakat saiki. Iki bisa uga umume kanggo digitalisasi, pangembangan informasi sing asring diproses kanthi wujud digital. Sayange, digitalisasi uga nanggung risiko. Kanggo nglindhungi privasi kita, peraturan privasi ditetepake.

Saiki, hukum privasi ngalami owah-owahan sing signifikan sing asale saka implementasi GDPR. Kanthi panyiapan GDPR, kabeh Uni Eropa bakal tundhuk karo undang-undang privasi sing padha. Iki banget mengaruhi perusahaan, amarga kudu ngatasi syarat sing luwih ketat babagan proteksi data. GDPR nambah posisi subyek data kanthi menehi hak anyar lan nguatake hak sing wis ditemtokake. Kajaba iku, organisasi sing ngolah data pribadhi bakal duwe kewajiban liyane. Penting kanggo perusahaan kanggo nyiapake owah-owahan iki, luwih-luwih amarga paukuman kanggo ora netepi GDPR uga bakal luwih ketat.

Apa sampeyan butuh saran babagan transisi menyang GDPR? Apa sampeyan pengin mriksa prentah tundhuk, supaya manawa perusahaan sampeyan tundhuk karo syarat sing dijupuk saka GDPR? Utawa apa sampeyan prihatin nglindhungi data pribadi sampeyan ora cekap? Law & More duwe kawruh sing akeh babagan hukum privasi lan bakal mbantu sampeyan nyusun organisasi kanthi cara sing cocog karo GDPR.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.