Yen salah sawijining wong bisa milih amal, salah sawijining langkah penting yaiku milih wujud legal sing cocog. Hukum Walanda mangerténi macem-macem entitas sing bisa dadi wujud sah kanggo amal: yayasan Walanda lan asosiasi Walanda. Yayasan Walanda paling asring dipilih kanggo nindakake amal. Sawijining ciri saka dhasar Walanda yaiku yen ora duwe anggota. Sejatine, dhasar Walanda mung kudu duwe siji organ: dewan direktur.

PEMBANGUNAN FALSAFER & AMAL
DAFTAR TANPA KANGGO

Yayasan Filantropi & Amal

Yen salah sawijining wong bisa milih amal, salah sawijining langkah penting yaiku milih wujud legal sing cocog. Hukum Walanda mangerténi macem-macem entitas sing bisa dadi wujud sah kanggo amal: yayasan Walanda lan asosiasi Walanda.

Yayasan Walanda paling asring dipilih kanggo nindakake amal. Sawijining ciri saka dhasar Walanda yaiku yen ora duwe anggota. Sejatine, dhasar Walanda mung kudu duwe siji organ: dewan direktur. Yayasan Walanda tujuane bisa nggayuh tujuan tartamtu kaya sing wis dingerteni ing artikel penggabungan. Tujuan iki bisa digayuh kanthi golek sumbangan, nganakake bisnis utawa nglamar geran. Kajaba iku, dilarang yayasan kasebut nyebarake bathi kanggo para pendiri, wong sing dadi bagian saka organ lan wong liya. Klompok pungkasan ('wong liya'), bisa uga nampa pembayaran, yen pambayaran kasebut digawe kanggo tujuan altruistik utawa sosial, tegese yayasan kasebut minangka wujud hukum sing cocog kanggo mbentuk amal. Asasi duwe penderma utawa sukarelawan. Minangka dhasar, wong-wong iki ora duwe hak voting. Salajengipun, dhasar bisa nduwe properti sing ora bisa dilupeni, nggawe utang, mlebu komitmen lan mbukak akun bank. Dhasar bisa uga nindakake kegiatan komersial.

Ora kaya dhasar, asosiasi duwe anggota, sing nyawiji ing Rapat Umum. Rapat Umum iki nduwe jumlah kekuwatan sing akeh, amarga uga kalebu liya sing tanggung jawab kanggo janjian lan mbusak direksi. Kajaba iku, artikel integrasi mung bisa diowahi dening Rapat Umum. Asosiasi kasebut ora bisa nyebar distribusi ing antarane anggotane. Kaya pondasi kasebut, asosiasi bisa nindakake tumindak sah kayata tuku properti. Sing terakhir, nanging ora dilarang manawa asosiasi bisa dideleng minangka asosiasi ora resmi.

Antarane dhasar lan asosiasi bisa ana beda ing tanggung jawab direktur potensial.

Apa bisa Law & More apa kanggo mbantu?

Law & More ngalami nuntun lan ngewangi operasi dhasar Walanda lan internasional amal utawa klien pribadi kanthi pesenan lan tujuan philanthropic.

Kita menehi saran nggawe, netepake lan ndhaptar dhasar amal lan non-profit Walanda. Pitulungan kita nyinaoni kabeh aspek babagan pajak Walanda, hukum, pamrentah lan masalah résolusi.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

Layanan saka Law & More

Hukum Corporate

Hukum perusahaan

Saben perusahaan pancen unik. Mulane, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog karo perusahaan sampeyan

Kabar saka gawan

Pengacara interim

Kudu pengacara? Nyedhiyani dhukungan legal sing cukup kanggo Law & More

Advocate

Hukum imigrasi

Kita ngrampungake prekara sing ana hubungane karo diakoni, omah, deportasi lan alien

Persetujuan pemegang saham

Hukum bisnis

Saben wirausaha kudu ngatasi undang-undang perusahaan. Siapake dhewe kanthi becik.

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl