Yayasan Filantropi & Amal
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Yayasan Filantropi & Amal
/

Yayasan Filantropi & Amal

Yen salah sawijining wong bisa milih amal, salah sawijining langkah penting yaiku milih wujud legal sing cocog. Hukum Walanda mangerténi macem-macem entitas sing bisa dadi wujud sah kanggo amal: yayasan Walanda lan asosiasi Walanda.

Yayasan Walanda paling asring dipilih kanggo nindakake amal. Sawijining ciri saka dhasar Walanda yaiku yen ora duwe anggota. Sejatine, dhasar Walanda mung kudu duwe siji organ: dewan direktur. Yayasan Walanda tujuane bisa nggayuh tujuan tartamtu kaya sing wis dingerteni ing artikel penggabungan. Tujuan iki bisa digayuh kanthi golek sumbangan, nganakake bisnis utawa nglamar geran. Kajaba iku, dilarang yayasan kasebut nyebarake bathi kanggo para pendiri, wong sing dadi bagian saka organ lan wong liya. Klompok pungkasan ('wong liya'), bisa uga nampa pembayaran, yen pambayaran kasebut digawe kanggo tujuan altruistik utawa sosial, tegese yayasan kasebut minangka wujud hukum sing cocog kanggo mbentuk amal. Asasi duwe penderma utawa sukarelawan. Minangka dhasar, wong-wong iki ora duwe hak voting. Salajengipun, dhasar bisa nduwe properti sing ora bisa dilupeni, nggawe utang, mlebu komitmen lan mbukak akun bank. Dhasar bisa uga nindakake kegiatan komersial.

Ora kaya dhasar, asosiasi duwe anggota, sing nyawiji ing Rapat Umum. Rapat Umum iki nduwe jumlah kekuwatan sing akeh, amarga uga kalebu liya sing tanggung jawab kanggo janjian lan mbusak direksi. Kajaba iku, artikel integrasi mung bisa diowahi dening Rapat Umum. Asosiasi kasebut ora bisa nyebar distribusi ing antarane anggotane. Kaya pondasi kasebut, asosiasi bisa nindakake tumindak sah kayata tuku properti. Sing terakhir, nanging ora dilarang manawa asosiasi bisa dideleng minangka asosiasi ora resmi.

Antarane dhasar lan asosiasi bisa ana beda ing tanggung jawab direktur potensial.

Layanan saka Law & More

Saben perusahaan unik. Mula, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog langsung karo perusahaan sampeyan.

Yen kedadeyan kasebut, kita uga bisa ngadili sampeyan. Hubungi kita kanggo kahanan.

Kita njagong karo sampeyan kanggo nggawe strategi.

Saben wirausaha kudu ngatasi undang-undang perusahaan. Siapake dhewe kanthi becik.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Apa bisa Law & More apa kanggo mbantu?

Law & More ngalami nuntun lan ngewangi operasi dhasar Walanda lan internasional amal utawa klien pribadi kanthi pesenan lan tujuan philanthropic.

Kita menehi saran nggawe, netepake lan ndhaptar dhasar amal lan non-profit Walanda. Pitulungan kita nyinaoni kabeh aspek babagan pajak Walanda, hukum, pamrentah lan masalah résolusi.

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Filantropi & Yayasan Amal kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.