Law & More yaiku mbuwang pengalaman sing wiyar kanggo menehi saran babagan bidang pharma, ilmu pengetahuan lan perawatan kesehatan. Perusahaan sing operasi ing sektor berkembang saiki kudu ngatasi kabeh masalah legal sing angel. Yen sampeyan ngluncurake produk anyar sing pengin nglindhungi produk kasebut, nanging sampeyan bisa entuk paten ing produk tartamtu? Utawa ana pelanggaran paten sampeyan? Kita bisa nulungi sampeyan kanthi menehi saran legal babagan masalah kasebut lan kita bakal nyamar nalika dibutuhake.

SAINS FARMA & URIP
KONTAK LAW & MORE

Ilmu Pengetahuan & Urip

Law & More yaiku mbuwang pengalaman sing wiyar kanggo menehi saran babagan bidang pharma, ilmu pengetahuan lan perawatan kesehatan. Perusahaan sing operasi ing sektor berkembang saiki kudu ngatasi kabeh masalah legal sing angel. Yen sampeyan ngluncurake produk anyar sing pengin nglindhungi produk kasebut, nanging sampeyan bisa entuk paten ing produk tartamtu? Utawa ana pelanggaran paten sampeyan? Kita bisa nulungi sampeyan kanthi menehi saran legal babagan masalah kasebut lan kita bakal nyamar nalika dibutuhake.

Pilihan subjek sing bisa mbantu sampeyan:

• Rundingan persetujuan babagan survey, evolusi lan distribusi produk farmasi, medis lan resit;
• Properti intelektual;
• Tanggung jawab produk.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl