Mbutuhake Pengacara PHARMA & ILMU HIDUP?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Ilmu Pengetahuan & Urip
/

Pengacara Farmasi & Ilmu Urip

Law & More yaiku mbuwang pengalaman sing wiyar kanggo menehi saran babagan bidang pharma, ilmu pengetahuan lan perawatan kesehatan. Perusahaan sing operasi ing sektor berkembang saiki kudu ngatasi kabeh masalah legal sing angel. Yen sampeyan ngluncurake produk anyar sing pengin nglindhungi produk kasebut, nanging sampeyan bisa entuk paten ing produk tartamtu? Utawa ana pelanggaran paten sampeyan? Kita bisa nulungi sampeyan kanthi menehi saran legal babagan masalah kasebut lan kita bakal nyamar nalika dibutuhake.

Pilihan subjek sing bisa mbantu sampeyan:

  • Rembugan perjanjian babagan survey, evolusi lan distribusi produk farmasi, medis lan sanitasi;
  • Properti intelektual;
  • Kewajiban produk

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Pharma & Life Sciences siap nulung sampeyan:

Kantor Law & More gambar

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.