Kita akeh ngalami ing prosiding hukum Walanda lan internasional, proses arbitrasi lan resolusi regejegan. Yen ngono, proses kasebut ditindakake ing negara liya tinimbang Walanda, kita kerja sama karo pengacara sing bisa dipercaya, nggawe manawa kapentingan klien dijaga kanthi bener.

LITIGATION INTERNATIONAL
KONTAK LAW & MORE

Litigasi Internasional

Nindakake bisnis tegese watesan persilangan. Kepiye yen timbul perselisihan? Pengadilan endi sing cocog kanggo ngrampungake pasulayan? Hukum apa sing ditrapake kanggo regejegan

Kadhangkala, kesimpulan kasebut yaiku pengadilan Walanda kudu ngetrapake hukum internasional utawa kosok balene. Kanggo nyegah kahanan iki, kita nulungi klien Walanda lan internasional kanggo negosiasi lan nggawe perjanjian supaya jelas manawa prosedur sing kudu dilanjutake nalika ana perselisihan.

Kita akeh ngalami ing prosiding hukum Walanda lan internasional, proses arbitrasi lan resolusi regejegan. Yen ngono, proses kasebut ditindakake ing negara liya tinimbang Walanda, kita kerja sama karo pengacara sing bisa dipercaya, nggawe manawa kapentingan klien dijaga kanthi bener.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

Layanan saka Law & More

Hukum Corporate

Hukum perusahaan

Saben perusahaan pancen unik. Mulane, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog karo perusahaan sampeyan

Kabar saka gawan

Pengacara interim

Kudu pengacara? Nyedhiyani dhukungan legal sing cukup kanggo Law & More

Advocate

Hukum imigrasi

Kita ngrampungake prekara sing ana hubungane karo diakoni, omah, deportasi lan alien

Persetujuan pemegang saham

Hukum bisnis

Saben wirausaha kudu ngatasi undang-undang perusahaan. Siapake dhewe kanthi becik.

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl