Apa sing ditindakake pengacara

Pengacara duwe lisensi kanggo nindakake hukum, lan wajib netepi undang-undang kasebut lan uga nglindhungi hak-hak klien. Sawetara tugas sing umume digandhengake karo pengacara kalebu: nyedhiyakake saran lan penasihat hukum, riset lan nglumpukake informasi utawa bukti, nggawe dokumen legal sing ana gandhengane karo pegatan, surat wasiat, kontrak lan transaksi real estate, lan tuntutan ukum utawa mbela ing pengadilan.

Law & More B.V.