TEAM KAMI

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Kalebu Law & More, Tom ngurusi praktik umum. Dheweke dadi negotiator lan litigator saka kantor.

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Kalebu Law & More Maxim fokus kanggo ngladeni klien saka pasar Eurasian ing Walanda ing bidang hukum perusahaan Walanda, hukum komersial Walanda, hukum perdagangan internasional, finansial perusahaan lan penggabungan lan akuisisi, netepake lan ngatur proyek internasional sing rumit lan struktur pajak / keuangan.

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Kalebu Law & More, Ruby khusus ing hukum kontrak, hukum perusahaan lan layanan hukum perusahaan. Dheweke uga bisa nyewa minangka pengacara perusahaan kanggo perusahaan sampeyan.

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Kalebu Law & More, Aylin utamane kerja ing hukum pribadi lan kulawarga, ukum kerja lan hukum migrasi.

Sevinc Hoeben-Azizova

Penasehat Hukum

Kalebu Law & More, Sevinc ndhukung tim yen perlu lan menehi hasil karo macem-macem masalah hukum lan nyusun dokumen (prosedural). Kajaba Walanda lan Inggris, Sevinc uga nganggo basa Rusia, Turki lan Azeri.

Imaani Stegeman

Penasehat Hukum

Imaani Stegeman dianggo ing Law & More minangka penasehat hukum. Dheweke ndhukung pengacara kanggo nemokake solusi kanggo masalah hukum lan nggawe dokumen (litigasi).

Farisa Mohamedhoesein

Intern Intern

Siswa HBO taun papat, Farisa wis kerja minangka intern legal ing Law & More wiwit Agustus 2022. Dheweke ndhukung kanca-kancane kanggo ngurutake masalah hukum sing rumit lan nggawe dokumen (litigasi).

Max Mendor

Manager Marketing

 

Kanthi katrampilan lan pengetahuan teknis babagan organisasi lan manajemen perusahaan, Max minangka manajer media lan pemasaran ing Law & More.

 

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.