Team kita

Gambar Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Kalebu Law & More, Tom ngurusi praktik umum. Dheweke dadi negotiator lan litigator saka kantor.

Pengacara-ing-hukum
Kalebu Law & More, Aylin utamane kerja ing hukum pribadi lan kulawarga, ukum kerja lan hukum migrasi.
Pengacara-ing-hukum
Kalebu Law & More, Ruby khusus ing hukum kontrak, hukum perusahaan lan layanan hukum perusahaan. Dheweke uga bisa nyewa minangka pengacara perusahaan kanggo perusahaan sampeyan.

Pengacara-ing-hukum

Michelle nggunakake keahlian lan passion kanggo hukum kanggo entuk asil sakabehe kanggo klien. Karakteristik pendekatan dheweke yaiku Michelle melu lan grapyak marang klien lan kerjane kanthi akurat. 

Penasehat hukum

Jade is a driven and dedicated lawyer with a passion for the law and achieving the best possible results. She approaches complex legal issues clearly and effectively, with strong legal arguments.Jade values thorough analyses and delves deeply into facts and legislation to develop precise reports and advice, aiming to achieve the best outcome for your case.

Pengacara-ing-hukum

Michelle nggunakake keahlian lan passion kanggo hukum kanggo entuk asil sakabehe kanggo klien. Karakteristik pendekatan dheweke yaiku Michelle melu lan grapyak marang klien lan kerjane kanthi akurat. 

Artikel

Law & More