Team kita

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Kalebu Law & More, Tom ngurusi praktik umum. Dheweke dadi negotiator lan litigator saka kantor.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Kalebu Law & More Maxim fokus kanggo ngladeni klien saka pasar Eurasian ing Walanda ing bidang hukum perusahaan Walanda, hukum komersial Walanda, hukum perdagangan internasional, finansial perusahaan lan penggabungan lan akuisisi, netepake lan ngatur proyek internasional sing rumit lan struktur pajak / keuangan.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Kalebu Law & More, Ruby khusus ing hukum kontrak, hukum perusahaan lan layanan hukum perusahaan. Dheweke uga bisa nyewa minangka pengacara perusahaan kanggo perusahaan sampeyan.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Kalebu Law & More, Aylin utamane kerja ing hukum pribadi lan kulawarga, ukum kerja lan hukum migrasi.

Y. (Yara) Knoops

Yara Knoops

Penasehat Hukum

Kalebu Law & More Yara ndhukung tim ing endi sing dibutuhake lan mbantu ngrampungake macem-macem masalah legal lan nyusun dokumen (prosedural) dokumen, ing basa Walanda uga ing basa Rusia.

Photo Max Mendor

Max Mendor

Manager Marketing

Kanthi katrampilan lan katrampilan babagan kawruh teknik lan manajemen perusahaan, pamrentah Max minangka media lan manajer pemasaran ing Law & More.