klien pribadi

Minangka pribadi pribadi, sampeyan bisa hubungi hukum kanthi macem-macem cara. Law & More mbantu klien pribadi ing macem-macem bidang hukum. Kita duwe keahlian ing lapangan:

Apa cerai sing rumit, entuk ijin panggonan, kontrak kerja lan ngilangi utawa nglindhungi data pribadhi, spesialis kita ana kanggo sampeyan lan ngupayakake cara paling apik kanggo nggayuh tujuan sampeyan.

Kaping pisanan, kita nganalisa kahanan sampeyan lan bebarengan karo sampeyan nemtokake taktik lan rute sing bakal sampeyan tindakake. Kita ngrembug biaya sing diisi lan kita nggawe perjanjian sing jelas babagan iki. Kita nempatake komunikasi sing apik kanggo komunikasi sing apik lan jelas kanggo klien lan mulane kita mesthi nanggapi kanthi cepet lan kita melu ing kasus sampeyan. Pendekatan Kita pribadi, langsung lan asil orientasi. Garis pengacara lan klien sing cendhak lan ringkes pancen mesthi wae kanggo kita.

Apa sampeyan duwe masalah legal lan sampeyan butuh pitulung saka spesialis? Aja ragu-ragu hubungi kita. Kita seneng lan gelem menehi saran, nulungi sampeyan ing negosiasi lan, yen perlu, makili sampeyan kanthi cara sing sah.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.