Klien Swasta

Minangka pribadi pribadi, sampeyan bisa hubungi hukum kanthi macem-macem cara. Law & More mbantu klien pribadi ing macem-macem bidang hukum. Kita duwe keahlian ing lapangan:

  • wong lan ukum kulawarga;
  • hukum imigrasi;
  • hukum buruh;
  • hukum privasi.

Apa cerai sing rumit, entuk ijin panggonan, kontrak kerja lan ngilangi utawa nglindhungi data pribadhi, spesialis kita ana kanggo sampeyan lan ngupayakake cara paling apik kanggo nggayuh tujuan sampeyan.

Kaping pisanan, kita nganalisa kahanan sampeyan lan bebarengan karo sampeyan nemtokake taktik lan rute sing bakal sampeyan tindakake. Kita ngrembug biaya sing diisi lan kita nggawe perjanjian sing jelas babagan iki. Kita nempatake komunikasi sing apik kanggo komunikasi sing apik lan jelas kanggo klien lan mulane kita mesthi nanggapi kanthi cepet lan kita melu ing kasus sampeyan. Pendekatan Kita pribadi, langsung lan asil orientasi. Garis pengacara lan klien sing cendhak lan ringkes pancen mesthi wae kanggo kita.

Apa sampeyan duwe masalah legal lan sampeyan butuh pitulung saka spesialis? Aja ragu-ragu hubungi kita. Kita seneng lan gelem menehi saran, nulungi sampeyan ing negosiasi lan, yen perlu, makili sampeyan kanthi cara sing sah.