Law & More yaiku firma hukum Walanda sing dinamis kanthi karakter internasional, khusus ing macem-macem wilayah saka hukum Walanda. Kita ngomong Walanda, Inggris, Prancis, Jerman, Turki, Rusia lan Ukrainia. Firma kita nawakake layanan ing bagean hukum kanggo perusahaan, pemerintah, institusi lan individu. Klien kita teka saka Walanda lan ing luar negeri. Kita dikenal kanggo menehi komitmen, gampang sing bisa diakses, didorong, tanpa omong kosong.

ADVIES UTAWA PROSEDUR?

PILIH LAW & MORE LAWYERS

Nyegerake beda. Fokus ing pelanggan.

Law & More kerjo kanthi cepet, efisien lan berorientasi asil.

JURISDI TINGGI TINGGI

Hukum perusahaan

Hukum perusahaan

Saben perusahaan pancen unik. Mulane, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog karo perusahaan sampeyan

Persetujuan kerjasama

Persetujuan kerjasama

Apa sampeyan pengin nggawe perjanjian kerjasama? Law & More pitulung sampeyan

Properti intelektual

Hukum properti intelektual

Apa sampeyan pengin ngamanake hak kanggo nggawe intelektual utawa tumindak nglanggar hak-hak sampeyan? Kita ing layanan sampeyan

Gambar Emmisierechten / emmisiehandel

Hukum energi

Loro-lorone hukum Walanda lan Eropa uga ditrapake kanggo hukum energi. Ayo kita ngandhani lan menehi saran

Gambar Verblijfsvergunningen

Hukum imigrasi

Kita ngrampungake prekara sing ana hubungane karo diakoni, omah, deportasi lan alien

Kabar saka gawan

Pengacara interim

Kudu pengacara? Nyedhiyani dhukungan legal sing cukup kanggo Law & More

Hubungi Law & More gambar

Utang Ngempalaken

Apa sampeyan ngrampungake karo pelanggan sing ora mbayar? Hubungi Law & More

Gambar gambar ing ngisor iki

Hukum perusahaan

Saben perusahaan unik. Mula sampeyan bakal nampa saran legal sing ana gandhengane langsung karo perusahaan sampeyan.

Ukum cerai

Ukum cerai

A pegatan minangka proses bosen. Kita mbantu sampeyan ing proses iki

Hukum lingkungan

Hukum lingkungan

Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan aturan lingkungan ing Walanda? Hubungi kita

Hukum Corporate

Hukum TIK

Hukum ICT lan ukum internet wis cepet berkembang. Ayo sampeyan dilaporake

Hukum pidana

Hukum pidana

Ana akeh kahanan ing ukum pidana nindakake peran. Nyuwun kawruh hukum

kanthi Law & More sampeyan milih perusahaan hukum sing berorientasi ing Walanda

Kita minangka perusahaan hukum Walanda sing dinamis kanthi karakter internasional, khusus ing macem-macem wilayah saka hukum Walanda. Kita ngomong Walanda, Inggris, Prancis, Jerman, Turki, Rusia lan Ukrainia. Firma kita nawakake layanan ing bagean hukum kanggo perusahaan, pemerintah, institusi lan individu. Klien kita teka saka Walanda lan ing luar negeri. Kita dikenal kanggo menehi komitmen, gampang sing bisa diakses, didorong, tanpa omong kosong.

Sampeyan bisa ngontak Law & More kanggo kabeh masalah sing sampeyan butuh pengacara utawa penasihat legal.

• Kepentingan sampeyan pancen penting kanggo kita;
• Kita langsung dicedhaki;
• Amarga krisis korona, kabeh janjian sing ditindakake nganggo telpon utawa video. Telpon video bisa ditindakake liwat Whatsapp, Skype, Duo, Zoom, Tim, Bluejeans utawa Webex;
• Janjian bisa digawe nganggo telpon (+ 31403690680 or + 31203697121), email (info@lawandmore.nl) utawa liwat alat online kita lawyerappointment.nl;
• Kita ngisi tarif sing cukup lan bisa dianggo kanthi transparan;
• Kita duwe kantor ing Eindhoven lan Amsterdam.

Apa pitakon utawa kahanan tartamtu sampeyan ora ing situs web kita? Aja ragu-ragu hubungi kita. Mbokmenawa uga bisa mbantu sampeyan uga.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Yara-Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Penasehat Hukum

ATTORNEYS lan ADXISOR CUKAI

 

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl