UBO ndhaptar ing Walanda ing taun 2020

Arahan Eropa mbutuhake negara anggota kanggo nggawe dhaptar UBO. UBO singkatan saka Pamilik Mupangat Paling Apik. Registrasi UBO bakal diinstal ing Walanda ing taun 2020. Iki tegese wiwit taun 2020, perusahaan lan entitas hukum kudu ndhaptar pamilik langsung (ing). Bagéyan saka data pribadi UBO, kayata jeneng lan kapentingan ekonomi, bakal ditayangke umum nganggo dhaptar kasebut. Nanging, jaminan wis dipasang kanggo nglindhungi privasi UBO.

UBO ndhaptar ing Walanda ing taun 2020

Pembentukan registrasi UBO adhedhasar arahan pandhuan anti dhuwit dhuwit papat saka Uni Eropa, sing gegayutan nglawan tindak kriminal finansial lan ekonomi kayata penguburan dhuwit lan pembiayaan teroris. Registrasi UBO nyumbang iki kanthi menehi transparansi babagan wong sing dadi perusahaan sing migunani kanggo perusahaan utawa entitas sah. UBO mesthi dadi alam sing bisa nemtokake acara ing perusahaan, apa ora dadi pemandangan.

Daftar UBO bakal dadi bagian saka daftar perdagangan lan mula bakal diruang ing Kamar Dagang.

Waca liyane: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/04/04/ubo-register-vanaf-januari-2020-in-werking

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.