Wisatawan luwih dilindhungi saka bangkrut saka panyedhiya lelungan

Kanggo wong akeh bakal ngalamun: preinan sing sampeyan kerja keras sajrone taun kasebut dibatalake amarga bangkrut panyedhiya lelungan. Untunge, kedadeyan kedadeyan iki sampeyan bisa dikurangi kanthi implementasi aturan anyar. Tanggal 1 Juli 2018, aturan anyar wis ditrapake, amarga asil para wisatawan asring dilindhungi supaya panyedhiya lelungan dadi bangkrut. Nganti undang-undang anyar iki saya aktif, mung konsumen sing menehi paket paket sing dilindhungi saka bangkrut panyedhiya lelungan. Nanging, ing masyarakat saiki para wisatawan luwih asring nyusun perjalanan dhewe, nyawiji unsur-unsur saka panyedhiya lelungan sing beda dadi siji lelungan. Aturan anyar antisipasi pembangunan iki kanthi nglindhungi para wisatawan sing nyipta lelungan kasebut tinimbang bangkrut panyedhiya lelungan. Ing sawetara kasus, malah para wisatawan bisnis ana ing njero perlindungan iki. Aturan anyar ditrapake kanggo kabeh lelungan sing dipesen utawa sawise 1 Juli 2018. Elinga: perlindungan iki mung ditrapake kanggo bangkrut panyedhiya lelungan lan ora ditrapake yen ana wektu tundha utawa serangan.

Waca liyane: https://www.acm.nl/nl/publicaties/reiziger-beter-beschermd-tegen-faillissement-reisaanbieder

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.