Smartphone wis dadi bagean penting ing lurung-lurung ing Walanda ...

Smartphone kasebut wis dadi bagean penting ing lanskap Walanda. Nanging, ora dadi faktor sing tetep; utamane ora ing lingkungan profesional. Bubar, hakim Walanda mutusake manawa panggunaan WhatsApp sajrone jam kerja dadi orane tumrap prinsip 'ora kerja, ora dibayar'. Ing kasus iki, karyawan sing anyar dipecat wis ngirim ora kurang saka 1,255 pesen amatir sajrone setengah taun, sing miturut pengadilan Belanda mbenerake potongan udakara € 1500, - saka sing isih mbayar Kelayakan liburan sing pinunjul. Mula, pikir kaping pindho sadurunge nyekel telpon saka mejo.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.