Smartphone wis dadi bagean penting ing lurung-lurung ing Walanda ...

Smartphone kasebut wis dadi bagean penting ing lanskap Walanda. Nanging, ora dadi faktor sing tetep; utamane ora ing lingkungan profesional. Bubar, hakim Walanda mutusake manawa panggunaan WhatsApp sajrone jam kerja dadi orane tumrap prinsip 'ora kerja, ora dibayar'. Ing kasus iki, karyawan sing anyar dipecat wis ngirim ora kurang saka 1,255 pesen amatir sajrone setengah taun, sing miturut pengadilan Belanda mbenerake potongan udakara € 1500, - saka sing isih mbayar Kelayakan liburan sing pinunjul. Mula, pikir kaping pindho sadurunge nyekel telpon saka mejo.

Share