Kirim babagan review Google sing negatif lan palsu

Ngirim review Google negatif lan palsu biaya pelanggan sing ora puas banget. Pelanggan ngirim ulasan negatif babagan nursery lan Dewan Direksi kanthi jeneng alias lan anonim. Ing Amsterdam Pengadilan Banding nyatakake yen pelanggan ora mbantah yen dheweke ora tumindak sesuai karo aturan hukum sing ora ditulis sing dianggep bisa ditampa ing urip sosial, mula dheweke nindakake tumindak sing ora sah menyang nursery. Asil punika customer dibutuhake kanggo mbayar saklawasé 17.000 euro kanggo karusakan lan biaya liyane.

2018-01-13

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.