Kirim babagan review Google sing negatif lan palsu

Ngirim komentar Google sing negatif lan palsu kudu dibayar karo para pelanggan sing ora marem. Pelanggan dikirim review negatif babagan nursery lan Direktore ing ngisor jeneng domain sing beda lan anonim. Pengadilan Bandhing Amsterdam nyatakake manawa pelanggan ora mbantah manawa dheweke ora nuruti aturan undang-undang sing ora ditulis sing dianggep bisa ditampa ing urip sosial, lan mula dheweke nindakake tumindak sing ora sah ing nursery. Asile panaliten dibutuhake kanggo mbayar meh 17.000 euro kanggo karusakan lan biaya liyane.

2018-01-13

Share