Para Pastafarians: panyengkuyung kapercayan sing rada ora masuk akal…

Para Pastafarians: panyengkuyung kepercayaan sing rada ora percaya babagan monster spageti sing mabur. Wis tuwuh dadi fenomena nyata. Panyengkuyung Pastafarianisme wis bola-bali nggawe kabar kasebut kanthi dikarepake supaya potret foto kanggo paspor utawa kertu identitas kanthi colander ing endhas. Tujuwane sing digunakake yaiku dheweke - kaya wong Yahudi lan Muslim - pengin nutupi kepala saka perspektif agama. Ing kasus tartamtu, pengadilan East-Brabant wis mandheg iki lan mrentah, sesuai karo kritik ECHR, yen Pastafarianisme ora nate nunjukake keseriusan sing cukup kanggo dianggep minangka agama utawa kapercayan. Kajaba iku, wong sing duwe pitakonan ora bisa mangsuli pitakon pengadilan lan ora bisa nuduhake persepsi serius babagan agama utawa kapercayan.

Share