Aturan anyar kanggo pariwara kanggo rokok elektronik tanpa nikotin

Ing 1 Juli 2017, dilarang ing Walanda ujar pariwara rokok elektronik tanpa nikotin lan campuran ramuan pipa banyu. Aturan anyar ditrapake kanggo kabeh wong. Kanthi cara iki, Pamrentah Walanda terus menehi kabijakan kanggo nglindhungi bocah-bocah sing umuré 18 taun. Nalika tanggal 1 Juli 2017, saiki ora nate menang maneh rokok elektronik minangka hadiah ing pameran. Otoritas Keamanan Produk Pangan lan Konsumen Walanda wis diwenehi tugas kanggo ngawasi selaras karo aturan anyar iki.

Share