Aturan anyar kanggo pariwara kanggo rokok elektronik tanpa nikotin

Ing 1 Juli 2017, dilarang ing Walanda ujar pariwara rokok elektronik tanpa nikotin lan campuran ramuan pipa banyu. Aturan anyar ditrapake kanggo kabeh wong. Kanthi cara iki, Pamrentah Walanda terus menehi kabijakan kanggo nglindhungi bocah-bocah sing umuré 18 taun. Nalika tanggal 1 Juli 2017, saiki ora nate menang maneh rokok elektronik minangka hadiah ing pameran. Otoritas Keamanan Produk Pangan lan Konsumen Walanda wis diwenehi tugas kanggo ngawasi selaras karo aturan anyar iki.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.