Yen nganti Menteri Walanda ...

Yen nganti Menteri Muda Hal Ehwal Sosial lan Kesejahteraan Walanda, sapa sing entuk upah minimum sah bakal nampa jumlah tetep saben jam ing mangsa ngarep. Saiki, upah minimum jam Walanda isih bisa gumantung saka jumlah jam sing kerja lan sektor sing kerja. RUU kasebut kasedhiya kanggo konsultasi internet saiki, tegese sapa wae sing tertarik (individu, perusahaan lan institusi) bisa menehi komentar babagan tagihan kasebut.

Share