Yen nganti Menteri Walanda ...

Yen nganti Menteri Muda Hal Ehwal Sosial lan Kesejahteraan Walanda, sapa sing entuk upah minimum sah bakal nampa jumlah tetep saben jam ing mangsa ngarep. Saiki, upah minimum jam Walanda isih bisa gumantung saka jumlah jam sing kerja lan sektor sing kerja. RUU kasebut kasedhiya kanggo konsultasi internet saiki, tegese sapa wae sing tertarik (individu, perusahaan lan institusi) bisa menehi komentar babagan tagihan kasebut.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.