Inti saka hukum wajib…

Intine prentah wajib yaiku umume ora bisa entek saka ketentuan kasebut. Nanging, Kode Sipil Belanda nyatakake ing artikel 7: 902 manawa ana sing bisa saka hukum prentah kanthi perjanjian pemukiman, nalika perjanjian iki tujuane kanggo mungkasi ketidakpastian utawa perselisihan sing ana lan kasedhiya yen ora bertentangan karo kesopanan lan umum pesenan. Iki wis dikonfirmasi dening Mahkamah Agung Walanda nalika tanggal 6 Januari, ing kasus Dana Teksi Sosial ('Sociaal Fonds Taxi') ngadhepi perusahaan taksi Blue Taxi kanthi nolak mbayar wektu ngenteni pembalap kasebut. Taksi Biru lan driver mendhoan sing relevan, nempatake prinsip kasebut ing perjanjian pemukiman. Isih, Taxi Taxi nggambar jerami cendhak, amarga pangaturan kasebut ora bisa disusupi karo SFT.

2017-02-02

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.