Eindhoven kalebu liyane sing misuwur amarga bandara 'bandara Eindhoven'…

Eindhoven antara liya dikenal kanggo bandara 'Eindhoven bandara'. Wong-wong sing milih manggon cedhak Bandara Eindhoven kudu ngeling-eling manawa ana gangguan udhara liwat overflying. Nanging, salah sawijining pendhudhuk Walanda sing nemokake manawa gangguan iki saya serius lan nuntut rugi. Pengadilan Walanda ing Brabant Timur ora setuju: mung ana kamar kanggo ganti rugi yen karusakan kasebut ora bisa diramal ing wektu dheweke tuku rong omah ing taun 1993 lan 2009. Sayang kanggo penduduk kasebut, karusakan kasebut wis diramal amarga standar swara wis dikenal wiwit saiki 1979. Lan, sanajan kenaikan gerakan penerbangan saka 18,000 dadi 30,000 gerakan, standar swara iki durung ngluwihi.

12-04-2017

Share