Gambar Berita

Eindhoven antara liya dikenal kanggo bandara 'Eindhoven bandara…

Eindhoven antara liya dikenal kanggo bandara 'Eindhoven bandara'. Sing milih manggon cedhak Eindhoven Bandara kudu njupuk akun saka gangguan saka pesawat overflying. Nanging, salah siji warga Walanda lokal nemokake yen gangguan iki wis dadi serius lan njaluk ganti rugi kanggo mundhut. Pengadilan Walanda Timur Brabant ora setuju: mung ana ruang kanggo ganti rugi yen karusakan ora bisa diramal nalika dheweke tuku omah loro ing taun 1993 lan 2009. Sayange kanggo warga, kerusakan kasebut wis bisa diramalake amarga standar swara wis dikenal wiwit saiki. 1979. Lan, senadyan paningkatan gerakan penerbangan saka 18,000 dadi 30,000 gerakan, standar swara iki ora ngluwihi.

12-04-2017

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.