Biaya kanggo nggunakake ponsel sampeyan ing luar negeri mudhun kanthi cepet

Saiki, umume luwih jarang mulih kanthi tagihan telpon dhuwur (ora disengaja) sawetara atus euro sawise lelungan taunan ing Eropa. Biaya nggunakake ponsel ing luar negeri wis mudhun luwih saka 90% dibandhingake 5 nganti 10 taun kepungkur. Minangka asil saka upaya Komisi Eropa, biaya roaming (kanthi ringkes: biaya sing digawe supaya operator bisa nggunakake jaringan panyedhiya manca) malah bakal rampung rampung saben tanggal 15 Juni 2017. Wiwit tanggal kasebut, biaya panggunaan telpon manca ing Eropa bakal dikurangi saka bundel sampeyan kaya biaya sing biasane, karo tarif normal.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.