Biaya kanggo nggunakake ponsel sampeyan ing luar negeri mudhun kanthi cepet

Saiki, umume luwih jarang mulih kanthi tagihan telpon dhuwur (ora disengaja) sawetara atus euro sawise lelungan taunan ing Eropa. Biaya nggunakake ponsel ing luar negeri wis mudhun luwih saka 90% dibandhingake 5 nganti 10 taun kepungkur. Minangka asil saka upaya Komisi Eropa, biaya roaming (kanthi ringkes: biaya sing digawe supaya operator bisa nggunakake jaringan panyedhiya manca) malah bakal rampung rampung saben tanggal 15 Juni 2017. Wiwit tanggal kasebut, biaya panggunaan telpon manca ing Eropa bakal dikurangi saka bundel sampeyan kaya biaya sing biasane, karo tarif normal.

Share