Kacilakan anyar sing kontroversial karo mobil mandhiri ...

Kacilakan anyar sing kontroversial karo mobil nyopir kanthi cetha ora ngilangi industri lan pamrentah Walanda. Anyar, tagihan wis diadopsi dening kabinèt Walanda sing ndadekake bisa nganakake eksperimen ing dalan nganggo mobil mandhiri tanpa sopir sing ana ing kendharaan. Nganti saiki sopir kudu langsung melu fisik. Perusahaan bisa enggal nglamar ijin sing ngidini tes-tes kasebut ditindakake.

Share