Keluhan umum ing dunia hukum yaiku para pengacara umume cenderung ora dingerteni…

Keluhan umum ing jagad legal yaiku para pengacara umume cenderung nggunakake legalis sing ora bisa dingerteni. Ketoke, iki ora mesthi masalah. Hakim Hansje Loman lan pendaftar Hans Braam ing pengadilan Amsterdam bubar nampa 'Klare Taalbokaal 2016' (Clear Language Trophy 2016) kanggo nulis keputusan pengadilan sing paling bisa dingerteni. Kaputusan kasebut babagan penundaan lisensi nyopir amarga panggunaan obat sing dianggep.

Share