Keluhan umum ing jagad hukum yaiku pengacara…

Keluhan umum ing jagad hukum yaiku pengacara umume nggunakake hukum sing ora bisa dingerteni. Ketoke, iki ora tansah masalah. Hakim Hansje Loman lan registrar Hans Braam saka pengadilan Amsterdam bubar nampa 'Klare Taalbokaal 2016' (Clear Language Trophy 2016) kanggo nulis keputusan pengadilan sing paling bisa dingerteni. Kaputusan kasebut gegayutan karo penundaan lisensi nyopir amarga diduga nggunakake narkoba.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.