Perlindhungan hak privasi dadi saya penting ing masyarakat saiki. Iki bisa uga umume kanggo digitalisasi, pangembangan informasi sing asring diproses kanthi wujud digital. Sayange, digitalisasi uga nanggung risiko. Kanggo nglindhungi privasi kita, peraturan privasi ditetepake.

LAW & MORE BISA NANTI Sampeyan
ING APA BASA MUDAH UNDANG-UNDANG MEDIA

Hukum Media

Media term nyakup koran, televisi, radio lan internet. Sampeyan bisa kedadeyan utawa perusahaan sampeyan katon ing media kanthi ora sengaja lan kanthi cara sing negatif. Ing jagad modhèrn endi informasi dituduhake lan disimpen online, iki bisa ngoyak sampeyan. Pramila penting kanggo njupuk langkah sing bener yen sampeyan ngalami masalah media.

Hukum media kalebu macem-macem lapangan. Perhatian khusus bisa uga fokus ing hukum hak cipta, ukum privasi lan hak potret. Kanggo mangsuli pitakon apa penerbitan ora ilegal, hak sampeyan nglindhungi kehormatan lan reputasi kudu ditimbang nglawan hak ekspresi kabebasan.

Ing kasus fitnah elektronik, penting yen bukti kasebut direkam kanthi bener. Yen email ora sah, penting email iki disimpen kanthi elektronik. Salajengipun, sampeyan bisa nyathet bukti ing bewijsonline.nl. Iki njamin sampeyan duwe bukti swara.

Law & More bisa nulungi sampeyan babagan masalah babagan ukum media. Pengacara kita bisa menehi saran sampeyan lan njawab kabeh pitakon sampeyan.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora ana gunane, klien bisa ngandhani dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl