Maxim Hodak minangka pengacara ing Walanda sing duwe pengalaman legal internasional (ing omah) kanthi fokus khusus kanggo ngladeni klien saka pasar Eurasia ing Walanda ing bidang ukum perusahaan Walanda, hukum komersial Walanda, hukum perdagangan internasional, perusahaan keuangan lan penggabungan lan akuisisi, nyiyapake lan ngatur proyek internasional rumit lan struktur pajak / keuangan. Maxim Hodak komunikasi ing basa Walanda, Jerman, Prancis, Inggris, Rusia lan Ukraina. Maxim Hodak wis fokus marang klien saka Eurasia minangka tanggepan tumrap kebutuhan klien kasebut supaya bisa nampa saran lan dhukungan hukum sing jero babagan kerangka kerja operasi lan struktur aset lan kegiyatan ing lan liwat yuridiksi Walanda. Maxim Hodak miwiti karir legal ing Clifford Chance Brussels ing taun 2002. Sabanjure, dheweke kerja dadi penasihat hukum ing ING Bank ing Walanda. Ing taun 2005 dheweke dijaluk gabung karo saluran TV internasional minangka penasihat umum lan direktur pengelola perusahaan induk kanggo ndhukung entitas ing pertumbuhan internasional lan ekspansi saka Walanda. Wiwit taun 2009, Maxim Hodak terus nyedhiyakake layanan hukum kanggo macem-macem klien Eurasia ing Walanda kanthi fokus ing hukum korporat lan kontrak, pajak internasional, struktur aset lan keuangan proyek. Maxim Hodak nduweni gelar Master ing Hukum (Universitas Amsterdam) lan gelar pendidikan profesional pascasarjana ing bidang Keuangan Investasi (Sekolah Manajemen EHSAL, Brussels). Maxim Hodak uga luwih sibuk karo pendhidhikan hukum lan pajak Walanda sing terus ana.

Maxim Hodak

Gambar Maxim Hodak

Maxim Hodak yaiku pengacara undang-undang Walanda sing duwe pengalaman legal (ing omah) ekstensif kanthi fokus khusus kanggo ngladeni klien saka pasar Eurasia ing Walanda ing bidang hukum perusahaan Walanda, hukum komersial Walanda, hukum perdagangan internasional, finansial perusahaan lan penggabungan lan akuisisi, nyetel lan manajemen proyek internasional sing kompleks lan struktur pajak / keuangan. Maxim Hodak komunikasi ing Walanda, Jerman, Prancis, Inggris, Rusia lan Ukrainia.

Maxim Hodak wis fokus marang para klien saka Eurasia minangka respon kanggo klien sing saya tambah akeh kanggo nampa pitunjuk lan dhukungan hukum sing jero babagan kerangka nyetel operasi lan strukture aset lan kegiatan ing lan liwat lembaga Belanda.

Maxim Hodak miwiti karir legal ing Clifford Chance Brussels ing taun 2002. Sabanjure dheweke wis kerja minangka penasihat ukum ing ING Bank ing Walanda. Ing taun 2005, dheweke dijaluk gabung karo saluran TV internasional minangka pitunjuk umum lan direktur pimpinan perusahaan induk kanggo ndhukung entitas ing pangembangan internasional lan ekspansi saka Walanda. Wiwit taun 2009, Maxim Hodak terus menehi layanan sah kanggo macem-macem klien Eurasian ing Walanda kanthi fokus ing perusahaan korporat lan kontrak, pajak internasional, strukture aset lan keuangan proyek.

Maxim Hodak duwe gelar Master ing Law (University of Amsterdam) lan gelar pendhidhikan profesional Pasca lulusan ing bidang Investment Finance (EHSAL Management School, Brussels). Maxim Hodak uga luwih seneng karo pendhidhikan hukum lan pajeg Walanda.