Max Mendor minangka media lan manajer pemasaran ing Law & More. Dheweke duwe macem-macem katrampilan lan pengetahuan teknis babagan organisasi lan manajemen perusahaan.
Max Mendor pikantuk gelar master ing Hubungan Internasional saka Universitas Kyiv Slavonic. Dheweke duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing pangembangan bisnis. Ing njero Law & More Max Mendor sibuk nggawe komunikasi media perusahaan.

Max Mendor

Photo Max Mendor

Max Mendor minangka media lan manajer pemasaran ing Law & More. Dheweke duwe macem-macem katrampilan lan pengetahuan teknis babagan organisasi lan manajemen perusahaan.

Max Mendor pikantuk gelar master ing Hubungan Internasional saka Universitas Kyiv Slavonic. Dheweke duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing pangembangan bisnis. Ing njero Law & More Max Mendor sibuk nggawe komunikasi media perusahaan ..